Η Παραμονή της «Χαράς» στο Μακάρειο Νοσοκομείο

InBusinessNews  27/12/2018 08:13
Η Παραμονή της «Χαράς» στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Η Παραμονή της «Χαράς» στο Μακάρειο Νοσοκομείο

InBusinessNews  27/12/2018 08:13
Απέραντη χαρά και χιλιάδες ευχές απ’ όλο τον κόσμο, μάζεψε η «Χαρά» το Αρκουδάκι της Τράπεζας Κύπρου και της Reaction Cyprus, τις οποίες μετέφερε σήμερα παραμονή Χριστουγέννων στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

RELATED ARTICLES


 
Ολοκλήρωσε έτσι την αποστολή της, που ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα, περνώντας από διάφορα σημεία της πόλης, στα οποία ο κόσμος έριχνε μέσα στο «ξύλινο κουτί της Χαράς», τις ευχές  και όλη την θετική του ενέργεια. Η διαδρομή της περιλάμβανε την Τράπεζα Κύπρου στα Κεντρικά Γραφεία, όπου είχε στηθεί το εργαστήρι κατασκευής των μικρών λούτρινων δώρων για τα παιδιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Συνάντησε ακολούθως τους ποδοσφαιριστές εθελοντές του «Γκολ στη ζωή», είπαν μαζί τα κάλαντα και πήρε από τον κάθε ένα από αυτούς το δικό του μήνυμα.  Συνέχισε με επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο και μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα  έλαβε τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Ακολούθως έκανε αισθητή την παρουσία της, στο Mall of Cyprus και το Nicosia Mall.

Όπου και αν βρέθηκε η «Χαρά», σκόρπισε το χαμόγελο στα μικρά παιδιά που την συνάντησαν και μάζεψε αμέτρητες ευχές από μικρούς και μεγάλους.
 
Σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο κατέκλυσε με χαρά τους διαδρόμους και τα δωμάτια νοσηλείας των παιδιών. Συνοδευόμενη από τον Άγιο Βασίλη μοίρασε τα λούτρινα αρκουδάκια-αδελφάκια της στα παιδιά και γέμισε τους τοίχους με τις χιλιάδες ευχές της. Η «Χαρά» θα παραμείνει απόψε και τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Μακάρειο Νοσοκομείο  και  θα κρατήσει συντροφιά σε όσα παιδάκια νοσηλεύονται για να τα  κάνει πιο χαρούμενα με την τρυφερή, μαγική της παρουσία.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας