Φούρνοι Ζορπάς: Μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια γεμάτη ανθρωπιά!

Δελτίο Τύπου  21/12/2018 09:50
Φούρνοι Ζορπάς: Μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια γεμάτη ανθρωπιά!

Φούρνοι Ζορπάς: Μία Χριστουγεννιάτικη καμπάνια γεμάτη ανθρωπιά!

Δελτίο Τύπου  21/12/2018 09:50
Στον αέρα βρίσκεται η νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια των Φούρνων Ζορπάς . Η τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση, καθώς και το σύνολο της επικοινωνίας προβάλλουν το βασικότερο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης, την ανθρωπιά! Ο ξεχωριστός πρωταγωνιστής είναι ένας σκύλος και μας θυμίζει ότι ειδικά αυτές τις μέρες το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε το έχουμε μέσα μας και είναι η αγάπη. Με το μήνυμα #yparxei πάντα κάτι που μπορούμε να προσφέρουμε, ξεδιπλώνεται μία συγκινητική ιστορία που επιβεβαιώνει τη δύναμη της αλληλεγγύης.

RELATED ARTICLESΗ επικοινωνία της καμπάνιας μεταδίδεται εκτός από τηλεόραση, ραδιόφωνο και outdoor και σε digital μορφή μέσα από την ιστοσελίδα yparxei.zorbas.com.cy με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης που καθημερινά δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να κερδίσουν δώρα. Στα πλαίσια της ψηφιακής αυτής καμπάνιας, οι καταναλωτές έστειλαν και τις προσωπικές τους ευχές οι οποίες συνόδευσαν τις κάρτες που έδωσαν μαζί με τα πακέτα αγάπης οι Φούρνοι Ζορπάς σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια οι Φούρνοι Ζορπάς, έχουν δημιουργήσει μία μοναδική σχέση με τους καταναλωτές. Αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης ανταποδίδουν σε κάθε ευκαιρία, για αυτό και φέτος τα Χριστούγεννα μας παροτρύνουν να αφιερώσουμε όλοι λίγο από το χρόνο μας σε μία καλή πράξη, στέλνοντας μία θετική σκέψη, χαρίζοντας ένα χαμόγελο, δίνοντας μία αγκαλιά.

Καλές Γιορτές!
 
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας