Οι Γενικές καλωσορίζουν το 2019 προβάλλοντας την πολιτιστική μας ταυτότητα

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου προβάλλουν για ακόμα μια φορά την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας επιλέγοντας για την εικονογράφηση του ετήσιου ημερολογίου τους χάρτες της Κύπρου από τη χαρτογραφική συλλογή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου. 
 
Οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου στον τομέα αυτό έχουν τύχει διεθνούς αναγνώρισης, με επιστέγασμα τη βράβευσή του, το 1990, από το Διεθνή Οργανισμό Συλλεκτών Χαρτών (International Map Collectors’ Society-IMCoS).
 
Η αξιόλογη αυτή σειρά χαρτών δίνει μια λεπτομερή εικόνα της εξέλιξης της κυπριακής χαρτογραφίας και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πολιτιστική αξία της τόπου μας μέσα από το ημερολόγιο των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.
 
Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου είναι μια εταιρεία με 67 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική βιομηχανία του τόπου μας, με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση. 
Από το 1951, ως η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία του τόπου, οι Γενικές διακρίνονται για το κύρος και την αξιοπιστία τους καθώς επίσης για τον επαγγελματισμό του έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού τους. Προσφέρουν ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων διατηρώντας διαχρονικά ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο στο στάδιο της πώλησης όσο και στο χειρισμό απαιτήσεων μετά από ζημιές.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor