H ΚΕΑΝΙΤΑ στέλνει τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη

Η ΚΕΑΝΙΤΑ υποδέχεται την εορταστική περίοδο και μας μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια νέα πρωτοβουλία. Σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Santa2me, επιτρέπει στους γονείς να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά τους, και ο Άγιος Βασίλης τους απαντά! 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι γονείς θα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.santa2me.com και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά μια τυποποιημένη φόρμα αναφέροντας τα δώρα που θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ΚΕΑΝΙΤΟπαρέα! Η ομάδα της ΚΕΑΝΙΤΑ παραλαμβάνει τα στοιχεία αυτά και στη συνέχεια κάνει τα αδύνατα δυνατά για να απαντήσει προσωπικά σε όλα τα παιδιά, να εκτυπώσει τις επιστολές σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και να τις ταχυδρομήσει στα παιδιά.

Έτσι τα παιδιά παραλαμβάνουν προσωπική επιστολή από τον Άγιο Βασίλη που αναφέρεται συγκεκριμένα στα δώρα που θα τους φέρει τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά.

Η υπηρεσία θα παρέχεται μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε οι επιστολές να διανεμηθούν το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Επισκεφτείτε λοιπόν την ιστοσελίδα www.santa2me.com και στείλτε την ψηφιακή σας επιστολή για να χαρίσετε στα παιδιά σας την πιο μαγική έκπληξη αυτές τις γιορτές.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor