Nicosia Mall: Incredible φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Με μια incredible φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου του δέντρου, το Nicosia Mall σήμανε και επίσημα πλέον την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου. 

Το Nicosia Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 21 Νοεμβίου 2018, καλωσόρισε τους επισκέπτες του το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018, σε μια φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στους πολυτελείς χώρους του.

Στη λαμπερή εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, που είχε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει μια incredible φωταγώγηση με τη συντροφιά των μαγικών, γιορτινών ήχων από τα κρουστά της ομάδας Batukinio, καθώς και της φιλαρμονικής μπάντας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, σημαίνοντας έτσι την αρχή της εκδήλωσης. 
 

 

Λαμπεροί οικοδεσπότες της γιορτινής τελετής ήταν οι παρουσιαστές Τάσος Τρύφωνος και Χαριτίνη Ηλιάδου, οι οποίοι καλωσόρισαν τον κόσμο και έδωσαν το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση. Με το  “3...2...1…” τα λαμπάκια άστραψαν, ενώ λευκά κονφετί πλυμμήρισαν τον χώρο θυμίζοντας μαγικό, χιονισμένο τοπίο. Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της φιλαρμονικής μπάντας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αγκάλιασαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και προσέφεραν στους επισκέπτες ένα λαμπερό θέαμα.

Οι επισκέπτες συνέχισαν τα γιορτινά τους ψώνια στο μοντέρνο, κομψό, επιβλητικό χώρο, ο οποίος χαρίζει στους επισκέπτες του ξεχωριστές στιγμές στον απόλυτο προορισμό αγορών, φαγητού και διασκέδασης, μέσα από μια πραγματικά  ανεπανάληπτη και συναρπαστική εμπειρία.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι INCREDIBLE και θα τα ζήσεις στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους στο Nicosia Mall! 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor