Χριστουγεννιάτικες δράσεις Cyta με παραμύθι, φαντασία και πολλές ευχές

Δελτίο Τύπου  04/12/2018 18:34
Χριστουγεννιάτικες δράσεις Cyta με παραμύθι, φαντασία και πολλές ευχές

Χριστουγεννιάτικες δράσεις Cyta με παραμύθι, φαντασία και πολλές ευχές

Δελτίο Τύπου  04/12/2018 18:34
Η Cyta παρουσίασε τις φετινές Χριστουγεννιάτικες δράσεις της σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ στη Λευκωσία.  Όπως κάθε χρόνο, ο Οργανισμός θα στηρίξει και φέτος το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Όλες οι ενέργειες που προγραμματίζει έχουν για θέμα τους τη μαγεία του παραμυθιού και στέλνουν το μήνυμα πως η επικοινωνία είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού.
 
Μια ομάδα δημοφιλών σχεδιαστών συνεργάστηκε με τη Cyta για τον σχεδιασμό πρωτότυπων συλλεκτικών φούτερ, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα δοθούν στο  Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών. Η ομάδα των σχεδιαστών αποτελείται φέτος από τις Άννα Χατζηγρηγορίου (Anice) και Ραμόνα Φίλιπ (Ramon Filip) που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση για δεύτερη χρονιά και τους Ανδρέα Ζαννετίδη, Gregory Morfi και Νατάρ-Γεωργίου. Οι σχεδιαστές άντλησαν την έμπνευσή τους από τα έργα των παιδιών που συμμετείχαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Η Μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα» που διοργάνωσε η Cyta ανάμεσα σε μαθητές της δημοτικής και προδημοτικής εκπαίδευσης.
 
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε σε πρώτη προβολή και η ηλεκτρονική κάρτα των Χριστουγεννιάτικων ευχών της Cyta. Σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Κύπριο καλλιτέχνη Άλεξ Παναγή και την ομάδα του, η Cyta διηγείται φέτος ένα εναλλακτικό παραμύθι, γεμάτο ευαισθησία και δημιουργικότητα, με τους ήρωες των παραμυθιών σε νέες, τεχνολογικά αναβαθμισμένες περιπέτειες! Ακολούθησε το σύνδεσμο για να απολαύσεις την Ηλεκτρονική Κάρτα Ευχών της Cyta:  https://bit.ly/2DYOrog
 
Κορύφωση των Χριστουγεννιάτικων δράσεων της Cyta, θα αποτελέσει η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  16 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. Στο χώρο θα διατίθενται προς πώληση και τα πέντε συλλεκτικά μπλουζάκια των σχεδιαστών, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώνουν ήρωες των παραμυθιών, Χριστουγεννιάτικες ζωντανές ραδιοφωνικές συνδέσεις (Live Links) με αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς, η μασκότ της Cyta ο Τέλης και φυσικά, ο Άγιος Βασίλης. Μετά την εκδήλωση, τα διαθέσιμα φούτερ θα πωλούνται και από την μπουτίκ του αντίστοιχου σχεδιαστή. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.
 

 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας