ΙΚΕΑ: Στηρίζει κοινοτικά νηπιαγωγεία με το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς»

Από τον Δεκέμβριο του 2017 η ΙΚΕΑ υλοποιεί το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», μέσω του οποίου στηρίζει Κοινοτικά Νηπιαγωγεία σε όλη την Κύπρο.
 
Τον Νοέμβριο του 2018, η ΙΚΕΑ παρέδωσε και την τελευταία ανακαινισμένη κοινοτική αίθουσα γι’ αυτή τη χρονιά. Την αίθουσα του Δημόσιου & Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Έμπας.  Με τον εξοπλισμό που πρόσφερε η ΙΚΕΑ, ο σταθμός μετατράπηκε σε έναν ζεστό, λειτουργικό, φιλόξενο και ασφαλή χώρο, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται: όμορφες, δημιουργικές και χαρούμενες στιγμές.
Κάθε νηπιαγωγείο που εντάσσεται στο πρόγραμμα επιλέγεται από το Υπουργείο Παιδείας και γίνεται μελέτη από τους έμπειρους διακοσμητές της ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς, προκειμένου να επιλεχθούν οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των νηπιαγωγείων.
 
Μέχρι σήμερα η ΙΚΕΑ έχει εξοπλίσει και διαμορφώσει, με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, τις κοινοτικές αίθουσες των Δημόσιων & Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Αγίου Στυλιανού Λακατάμειας,  Πολεμίου, Καϊμακλίου και Λεμεσού Η’-Ομόνοιας, όπου πλέον παιδάκια ηλικίας 3 έως 6 ετών περνούν ποιοτικό χρόνο σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, ικανό να τα εμπνεύσει.
 
Η ΙΚΕΑ πιστεύει ότι τα παιδιά είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο. Γι’ αυτό υπόσχεται να συνεχίσει την προσπάθεια ώστε να τους εξασφαλίσει μια καλύτερη καθημερινή ζωή. Για το 2019 η ΙΚΕΑ έχει προγραμματίσει να διαμορφώσει και άλλες κοινοτικές αίθουσες νηπιαγωγείων, δίνοντας έτσι χαρά σε περισσότερα παιδιά.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor