Εφτά χρόνια Ποδηλάτες Λευκωσίας

Έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητες ποδηλατικές διαδρομές, συμμετοχές σε εκδηλώσεις, πορείες και άλλες δραστηριότητες, οι Ποδηλάτες Λευκωσίας γιόρτασαν τη συμπλήρωση εφτά χρόνων δυναμικής παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.
 
Μέλη και φίλοι του Ομίλου συγκεντρώθηκαν την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, στο Πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία, όπου πραγματοποίησαν εορταστική εκδήλωση. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και εκπρόσωποι της VTT Vasiliko Ltd (VTTV), η οποία αποτελεί επίσημο χορηγό του Ομίλου και συμβάλλει έμπρακτα στην προώθηση και ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Κύπρο.
 
Μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Ομίλου Ποδηλάτες Λευκωσίας, Έλενα Χαρτούτσιου, ευχαρίστησε όλους όσοι δούλεψαν άοκνα με γνώμονα το καλό του Ομίλου και γενικότερα του αθλήματος της ποδηλασίας. Αναφερόμενη στη διαχρονική στήριξη της VTTV, η κ. Χαρτούτσιου απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία, η οποία, όπως είπε, από την ημέρα της ιδρύσεως του Ομίλου βρίσκεται συνεχώς δίπλα του κι αποτελεί πυλώνα για την εύρυθμη λειτουργία του.
 
Με στόχο την καλλιέργεια κουλτούρας που προωθεί το πνεύμα της συνεργασίας καθώς και της σωματικής και ψυχικής υγείας, η VTTV στηρίζει δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετακινήσεις του προσωπικού εντός του τερματικού της εταιρείας γίνονται με ποδήλατα, ενώ κάθε χρόνο οι Ποδηλάτες Λευκωσίας πραγματοποιούν ποδηλατική πορεία στα χωριά της επαρχίας Λάρνακας, που γειτνιάζουν με το τερματικό της VTTV στο Βασιλικό. Στην πορεία, εκτός από τους ποδηλάτες του Ομίλου, συμμετέχουν μέλη του προσωπικού της εταιρείας καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor