Όλοι μαζί ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ergo Home Group, στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, για τη στήριξη του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.
 
Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν για τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο κατάστημα επίπλων Living στη Λευκωσία, αγκαλιάζοντας τους εκπαιδευομένους του Ιδρύματος, που γέμισαν το χώρο με τις γλυκές τους φωνές και τις μοναδικές τους δημιουργίες.
 
Το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, παρέχει πληθώρα προγραμμάτων, σε πέραν των 200 ατόμων με νοητική αναπηρία, ηλικίας άνω των 18 ετών. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εκπαίδευση, θεραπείες, κοινωνική ένταξη, κατάρτιση σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, δοκιμαστική αποκατάσταση, εργοδότηση με στήριξη και επαγγελματική αποκατάσταση σε χώρους εργασίας.
 
Μέρος του προγράμματος ανάπτυξης των δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων του Ιδρύματος, είναι και η δημιουργία διαφόρων χειροποίητων κατασκευών, όπως παιδικές καρεκλίτσες και σκαμνάκια, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και κοσμήματα, που πωλούνταν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για την ενίσχυση των δράσεων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.
 
Σημαντική πινελιά η χορωδία του Ιδρύματος που εμπλούτιζε μελωδικά την εκδήλωση, καθώς και οι εκπαιδευόμενοι που τόσο περίτεχνα κατασκεύαζαν καθόλη τη διάρκεια, τις όμορφες χρωματιστές καρεκλίτσες τους, οι οποίες, αξίζει να αναφέρουμε, θα φιλοξενούνται μόνιμα στα καταστήματα της Ergo Home Group, Living και Cucina & Cucina.
 
Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και συνέβαλε - ο καθένας με τον τρόπο του – στο να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ όλοι μαζί το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, τους εκπαιδευομένους και το προσωπικό του Ιδρύματος για τις μοναδικές τους κατασκευές και τον χρόνο που μας αφιέρωσαν, όπως επίσης και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης αυτής, Barrique Wine & Deli, Gloria Jeans και La Patisserie Panayiotis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor