Το Cafe la Mode γιόρτασε τα 20 χρόνια ζωής του σε ένα brunch για την Ελπίδα.

Ένα όμορφο και πρωτότυπο πρωινό, γεμάτο από τη ζεστή φιλοξενία του Café la Mode, έζησαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ καθώς και μέλη του Ιδρύματος «Ελπίδα», που βρέθηκαν στο Café La Mode Ακρόπολης την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου. Μέσα σε ένα χαλαρό χριστουγεννιάτικο κλίμα, με την ευκαιρία του εορτασμού των 20 χρόνων, οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν ένα απολαυστικό brunch, το οποίο προσφέρθηκε ως ένα ευχαριστώ για τη στήριξη των ΜΜΕ σε όλη την πορεία λειτουργίας των Café la Mode.  

Πέρα όμως από τις ευχαριστίες προς τα ΜΜΕ, η εκδήλωση είχε ακόμη έναν σκοπό. Τη στήριξη του Ιδρύματος «Ελπίδα» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.  Για τον σκοπό αυτό, η κ. Άρτεμις Αντωνιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου, δώρισε μια επιταγή αξίας 5000 ευρώ στο Ίδρυμα από τα Café La Mode.

Στην ομιλία της,  η κ. Αντωνιάδου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πέρα από την υπεύθυνη επιχειρηματική μας δράση, η κοινωνική εταιρική ευθύνη υπήρξε πάντα ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας, για αυτό είναι με ιδιαίτερη χαρά που σήμερα προσφέρουμε το ποσό των €5000 για τη στήριξη του έργου του Ιδρύματος «Ελπίδα» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας.» 

Η εκδήλωση έκλεισε με μια πρωτότυπη έκπληξη, στην οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ για συμπαράσταση στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Ζητήθηκε από τους καλεσμένους να διαλέξουν ένα ρητό ή μια ευχή ο καθένας, την οποία στη συνέχεια μετέφερε στο χαρτί ένας καλλιγράφος. Αφού την έβαζαν σε κορνίζα, την τοποθετούσαν σε ένα μεγάλο κάδρο με σκοπό να παραδοθεί στο Ίδρυμα «Ελπίδα» για να ομορφαίνει έναν διάδρομο του Μακάρειου Νοσοκομείου.
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor