Χριστουγεννιάτικο παζαράκι προσφοράς στη Λάρνακα από τον ΠΑΣ

Μία φαντασμαγορική εκδήλωση χριστουγεννιάτικης μαγείας διοργανώνει και φέτος ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας-Αμμοχώστου, γεμάτη παιχνίδια, παιδικές δημιουργίες, μπόλικο τραγούδι, χορό, φαγητό και πάνω από όλα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας-Αμμοχώστου, μέσα στο πλαίσιο της ενημερωτικής του δράσης αλλά και της οικονομικής ενίσχυσής του, διοργανώνει και φέτος το 29ο Χριστουγεννιάτικο παζαράκι, την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, από τις 11:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών, στην Κεντρική Εξέδρα στις Φοινικούδες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Σχολής Χορού «Πέρκαλλος», τη χορωδία του Pascal Primary School Larnaca, το νηπιαγωγείο «Γέλα Χαμογέλα», τη χορωδία του «The Art of Music by Ασπασία Μενελάου», τον Χορευτικό Όμιλο «Άχνα» του Κέντρου Νέων Άχνας, το μουσικό σχήμα «Χάρισμα» το οποίο αποτελείται από χαρισματικά παιδιά με ειδικές ικανότητες, τη Σχολή Χορού «Αθανασία» και τη χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες». 

Στην εκδήλωση θα υπάρχει επίσης φαγητό (σουβλάκια, σάντουιτς, pizza) ενώ θα πωλούνται γλυκά και εδέσματα, τα οποία προσφέρονται από εθελοντές, εκλεκτοί καφέδες από το 51 Coffee Bar, παιχνίδια και κατασκευές για παιδιά. Όπως έχει καθιερωθεί στο Παζαράκι εδώ και χρόνια, θα υπάρχει δυνατότητα για φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη και θα πωλούνται βιβλία και κατασκευές από δημοτικά σχολεία της πόλης. Τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν Face painting αλλά και να παίξουν σε διάφορα παιχνίδια, με τη συμμέτοχη των εθελοντών της κοινοτικής αστυνομίας. 

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Αντιαναιμικό Σύνδεσμο Λάρνακας – Αμμοχώστου για την ενίσχυση των δράσεων και των προγραμμάτων του. 

Με τη συμμετοχή όλων, ζωντανεύουμε την ελπίδα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor