Η Qatar Airways λανσάρει το διαγωνισμό "Κερδίστε ένα ταξίδι στην Ασία"

Η Qatar Airways άρχισε σήμερα έναν συναρπαστικό διαγωνισμό, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει ελπιδοφόρους ταξιδιώτες, προκειμένου να γνωρίσουν την φημισμένη άνεση των αερογραμμών και την εν πτήση εξυπηρέτηση. Με τη συμμετοχή στον διαδυκτιακό διαγωνισμό, ένας τυχερός θα κερδίσει δύο αεροπορικά εισιτήρια από την Κύπρο σε οποιοδήποτε προορισμό της Ασίας στο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας. 
 
Ο τυχερός νικητής θα επιλεγεί αφού απαντήσει σωστά 80% και άνω στις τέσσερις ερωτήσεις της ειδικής ιστοσελίδας. Ο τυχερός θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί ένα αξέχαστο ταξίδι με έναν συνταξιδιώτη της επιλογής του, μοιράζοντας τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του προορισμού των ονείρων τους και την απαράμιλλη εμπειρία της Qatar Airways εν πτήση.
 
Η Εμπορική Διευθύντρια της Qatar Airways στην Κύπρο κ. Huda Dawood δήλωσε: "Η Qatar Airways είναι υπερήφανη που προσφέρει αυτό το πολύτιμο βραβείο που θα φέρει μεγάλη χαρά σε δύο από τους τυχερούς πελάτες μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προωθήσουμε αυτόν τον διαδικτυακό διαγωνισμό ο οποίος θα αυξήσει την επιβατική κυκλοφορία τόσο των επαγγελματικών όσων και τον ταξιδιών αναψυχής απο και πρός αυτή την όμορφη χώρα. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή τύχη και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό."
 
Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://competition.qatarairways.com/  και να απαντήσουν σωστά σε τρεις από τις τέσσερις ερωτήσεις. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.
 
Ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες που λειτουργεί έναν από τους νεώτερους στόλους στον κόσμο. Τώρα στο 20ο έτος λειτουργίας της, η Qatar Airways διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο πάνω από 200 αεροσκάφη που ταξιδεύουν σε επιχειρήματικούς και προορισμούς αναψυχής και στις έξι ηπείρους.
 
Η αεροπορική εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία φέτος, συμπεριλαμβανομένου της «αεροπορικής εταιρείας της χρονιάς» από τα διάσημα Skytrax World Airline Awards το 2017, που πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Επίδειξη Παρισιού. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Qatar Airways έχει λάβει αυτή την παγκόσμια αναγνώριση ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως. Εκτός από την ψήφισή της ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία» από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ κέρδισε φέτος μια σειρά σημαντικών βραβείων στην τελετή, μεταξύ των οποίων η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή», «Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση» και «Καλύτερη Αίθουσα Αναμονής Πρώτης Θέσης Αεροδρομίου».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor