Αντικαρκινικός Σύνδεσμος: Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε Μια Ζωή»

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος γιορτινή, ωστόσο, ακόμα και αυτές τις μέρες πολλοί καρκινοπαθείς συνάνθρωποί μας και οι οικογένειές τους έχουν ανάγκη τη διαρκή στήριξη και αγάπη της κοινωνίας μας. Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, σε συνεργασία με την ΑΗΚ διοργανώνουν για ακόμα μια χρονιά, τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή» με  σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο. 
 
Η εκστρατεία ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 8 Δεκεμβρίου 2018 και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου καλεί το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος κάνοντας μία εισφορά στο www.anticancersociety.org.cy.
 
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκστρατείας, πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στις οποίες λειτουργούν χριστουγεννιάτικα παζαράκια με γιορτινά εδέσματα, χειροποίητες δημιουργίες από Κύπριους καλλιτέχνες, παιδικές δραστηριότητες, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παιδικές χορωδίες και χορευτικά σχήματα.
 
Στη Λευκωσία, η χριστουγεννιάτικη φιέστα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10:30 μέχρι τις 18:30 στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ (Αμφιπόλεως 11, Στρόβολος).
 
Στην Πάφο, η χριστουγεννιάτικη φιέστα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018, από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 στο Περιφερειακό Γραφείο ΑΗΚ Πάφου (Λεωφ. Ελευθέριου Βενιζέλου 87).
 
Στο Παραλίμνι, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη “Christmas Wonder” στην Πλατεία Παραλιμνίου, το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.
 
Στη Λάρνακα, η χριστουγεννιάτικη φιέστα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018, από τις 12:00 μέχρι τις 19:00 στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.
 
Τα έσοδα από όλες τις εκδηλώσεις θα διατεθούν στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για 47 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor