Όμιλος Λεπτός: Χορηγός του “Cyprus International 4-Day Challenge 2018 by Arena Sports”

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε και φέτος ο αγώνας δρόμου Cyprus International 4-Day Challenge στην επαρχία Πάφο, μεταξύ 22 - 25 Νοεμβρίου 2018.
 
Ο αγώνας αποτελεί πλέον μια όμορφη ανάμνηση τόσο για τους δρομείς όσο και για τους διοργανωτές. Οι συμμετοχές φέτος είχαν φτάσει τους 360 δρομείς όλων των ηλικιών και επιπέδων από  διάφορες χώρες όπως Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Σουηδία, Βέλγιο, Αμερική, Μεξικό, Ουγγαρία, Ιταλία, Αυστρία, Νορβηγία, Ελβετία, Κύπρο και άλλες χώρες. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομείς που έλαβε μέρος ήταν ο Imre Kenyer  από την Ουγγαρία, ηλικίας 85 ετών.

Αύξηση παρατηρήθηκε και στον αριθμό των οπαδών που συνόδευαν τους δρομείς.
 
Για ακόμα μια χρονιά αποκορύφωμα των αγώνων αποτέλεσε η διαδρομή ανάβασης 11χ. την 2η μέρα η οποία άρχισε από την παραλία του Ακάμα και τερμάτισε στην πλατεία του χωριού Αρόδες, & η ημι-μαραθώνια διαδρομή την 3η μέρα η οποία άρχισε από την πλατεία του Νέου Χωριού και τερμάτισε στην περιοχή Τοξεύτρας στο πάρκο του ΑΚΑΜΑ. Κατά την διάρκεια των δύο αυτών διαδρομών οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να απολαύσουν τις πιο θεαματικές διαδρομές του νησιού μας.
 
Στις διαδρομές αυτές στον Ακάμα όπως και σε ολόκληρο τον αγώνα κυριάρχησε ο δρομέας Nicholas Dalmasso από την Γαλλία o οποίος συμπλήρωσε και τις τέσσερις ημέρες σε χρόνο 02:51:02. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Lauren Draper από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία ολοκλήρωσε τους αγώνες με συνολικό χρόνο 03:25:53.

Στις ομάδες πρώτη κατετάγη η ομάδα Lightning 1 (ομάδα Ανδρών και μεικτών δρομέων) με δρομείς από την Μεγάλη Βρετανία με συνολικό χρόνο 09:20:28 και η ομάδα Lightning Fast 1 (ομάδα Γυναικών) με συνολικό χρόνο 11:01:23.
 
Τέλος, εκτός από τους δρομείς που μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στους αγώνες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους χορηγούς μας, Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, Όμιλο Εταιρειών Λεπτός,  Coral Beach Hotel & Resort, εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Europcar, Rock FM, ΚΕΟ το νοσοκομείο Iasis, St George & Blue Cross Ambulance Services, και High 5 χωρίς τους οποίους η όλη διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή, όσο και τις διάφορες αρχές, Δήμο Πάφου, Αστυνομία, Τμήμα Δασών, Κοινοτικό Συμβούλιο Νέο Χωριού, Κοινοτικό Συμβούλιο Αρόδων, Υπηρεσία Περιβάλλοντος, και το Τμήμα Αρχαιοτήτων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το 4-day Challenge 2019, καθώς επίσης και για τις ειδικές προσφορές που έχουμε, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των αγώνων www.cypruschallenge.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο info@arena.com.cy

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor