Presse Cafe Cyprus: Άκρως φιλανθρωπικό και πρωτοπόρο πρόγραμμα ΕΚΕ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το Presse Café Cyprus παρέχει τη στήριξή του στο έργο διάφορων τοπικών φορέων που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες ανθρώπων.

Τα τελευταία χρόνια και με ιδιαίτερη χαρά, το Presse Café Cyprus έχει στηρίξει με το δικό του τρόπο διάφορους Μή Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, με απώτερο σκοπό την προώθηση των οραμάτων του κάθε ιδρύματος/συνδέσμου και την ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς το δύσκολο έργο τους. Συνεργασίες του Presse Café Cyprus, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:
1.    Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για άτομα με λευχαιμία, προωθώντας δυναμικά το όραμα του ιδρύματος «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία» καθώς και την συμβολή μας στην προβολή του ιδρύματος και αναγνώριση του έργου του, όσον αφορά την ίδρυση της μεγαλύτερης τράπεζας μυελού των οστών καθώς και τη σημασία εθελοντισμού στην Κύπρο.

2.    Τον Σύνδεσμο για άτομα με Αυτισμό Κύπρου, στοχεύοντας στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων των Αυτιστικών ατόμων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. 

3.    Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης νέων Οδηγών «Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες» που υλοποιεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΟΠΑΠ Κύπρου, με στόχο την προώθηση της οδικής ασφάλειας και την καλλιέργεια κυκλοφοριακής οδικής συνείδησης.

4.    Το Ίδρυμα «Ελπίδα», αφοσιωμένο στα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία τα οποία αξίζουν και δικαιούνται την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη και ψυχοκοινωνική φροντίδα.

5.    Τον οργανισμό Europa Donna Κύπρου, που έχει πρωτοστατήσει στην ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση του κοινού σε ό,τι αφορά τον καρκίνο του μαστού και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του.

«Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας φιλοσοφίας και επαγγελματικής δεοντολογίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, απώτερος σκοπός μας είναι πάντα ο άνθρωπος.»
Όραμα μας η όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική προβολή των διάφορων ιδρυμάτων/συνδέσμων για ενίσχυση των δικαιωμάτων όλων των ατόμων που αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και φυσικά το δικαίωμα του μεγαλύτερου αγαθού που δώθηκε στον άνθρωπο, το δικαίωμα ΖΩΗΣ.

Δυστυχώς ο καρκίνος, οποιασδήποτε μορφής, εξαπλώνεται σήμερα με ραγδαίους ρυθμούς, με την ανάγκη για ψυχολογική αλλά και οικονομική υποστήριξη προς τα πληγέντα άτομα και τις οικογένειες τους να αυξάνεται παράλληλα. 

Με το πνεύμα φιλανθρωπίας και στήριξης προς τον συνάνθρωπο, λανσάρουμε και φέτος με ιδιαίτερη χαρά τη νέα συλλογή χάρτινων ποτηριών μας, αυτή τη φορά προβάλοντας το ίδρυμα «Ελπίδα» καθώς και τον οργανισμό Europa Donna Κύπρου για την δική μας στήριξη στους δύο αυτούς ισχυρούς οργανισμούς της Κύπρου ως προς το μεγαλεπήβολο έργο τους.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor