CHRISTMAS WONDERLAND: Επιστρέφει στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

It’s the most wonderful time of the year! Φωτισμένα λαμπιόνια, ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, φανταστικές λιχουδιές και αξέχαστες στιγμές με οικογένεια και φίλους! Κάπως έτσι μυρίζουν Χριστούγεννα ξανά και το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού ετοιμάζεται να τα υποδεχθεί για άλλη μια χρονιά με τον πιο μαγικό τρόπο. 

Από την 1η Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019, το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Παλιό Λιμάνι, για άλλη μια χρονιά, καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους και υπόσχεται τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά Χριστούγεννα που έχετε ζήσει ποτέ, με πολλές εκπλήξεις και ακόμη περισσότερες γιορτινές δραστηριότητες.

Ανάμεσα σε αυτά, θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική παρέλαση του Άγιου Βασίλη και η φωταγώγηση της πλατείας, ενώ το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα πλαισιώνεται από Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί.

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν το θεσπέσιο σιντριβάνι σοκολάτας και τα εργαστήρια σοκολάτας και Χριστουγεννιάτικων γλυκών, το παραμυθένιο σπίτι του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά του, βόλτες στο Παλιό Λιμάνι με το τρενάκι του Άγιου Βασίλη και πολλά παιχνίδια, τα οποία θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας μαγικής ατμόσφαιρας.

Αφεθείτε στην ομορφιά και την μαγεία των Χριστουγέννων και περιπλανηθείτε στους δρόμους της Christmas Wonderland η οποία σε συνεργασία με την Αρχή Λιμένων Κύπρου θα ενισχύσει και φέτος τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Ίδρυμα Θεοτόκος, τον Ερυθρό Σταυρό, το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor