Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τον ιστιοπλόο μας Παύλο Κοντίδη για την ανάδειξη του ως World Sailor of the Year 2018, γεγονός που επιβεβαιώνει με τον πιο εκφραστικό τρόπο την παγκόσμια αναγνώριση της οποίας ο αθλητής μας τυγχάνει. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Παύλο, αφού ψηφίστηκε ως ο καλύτερος του κόσμου ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές από όλο το χώρο της ιστιοπολοϊας. Διάκριση που τιμά και την ίδια τη χώρα μας.
 
Η ανάδειξη και βράβευση του Παύλου Κοντίδη έγινε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών τα ξημερώματα της 30ής Οκτωβρίου (ώρα Κύπρου) και το γεγονός ήδη προβάλλεται παγκόσμια. Συγκινημένος ο Παύλος Κοντίδης παρέλαβε τη διάκριση που τον ανεβάζει στην κορυφή του κόσμου και η οποία διάκριση επιβεβαιώνει αυτό που ο ίδιος ο Παύλος πάντα δήλωνε «Προσηλωμένος και επικεντρωμένος στους στόχους μου, καταφέρνω να παίρνω πάντα δύναμη από αυτούς». Δύναμη όμως δίνει και ο Παύλος με τις επιτυχίες του σε όλους που στεκόμαστε δίπλα του εδώ και χρόνια με συνέπεια και ειλικρίνεια. Δύναμη δίνει με το παράδειγμά του και στην ίδια την πατρίδα μας. Ευχαριστούμε Παύλο Κοντίδη για όλα όσα μας προσφέρεις.
 
Η ΟΠΑΠ Κύπρου όμως αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και όλους τους συμπατριώτες μας που με την ψήφο τους στήριξαν την μεγάλη διάκριση του Παύλου Κοντίδη. Πέρα από τη σημαντικότητα της ψήφου μας, όλοι μαζί στείλαμε όμορφα το μήνυμα στον Παύλο πως είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα του. Σίγουροι για τις νέες μεγάλες επιτυχίες που ο κορυφαίος ιστιοπλόος του κόσμου θα μας χαρίσει.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor