#INSTANTWIN Διαγωνισμός 70 Χρόνια ΧρυσοΔάλια

H πρώτη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για τα 70 χρόνια ΧρυσοΔάλια έχει ήδη βρεθεί και με μεγάλο ενθουσιασμό παρέλαβε το δώρο της, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου. 

Συγκεκριμένα, η κυρία Χρυστάλλα Κοσμίδου, άνοιξε μια από τις τυχερές συσκευασίες ΧρυσοΔάλια και κέρδισε στη στιγμή ένα από τα δέκα ταξιδιωτικά κουπόνια αξίας €500.

Πρόκειται για #instantwin διαγωνισμό, μέσω του οποίου οι τυχεροί μαθαίνουν στη στιγμή αν έχουν κερδίσει, ανοίγοντας απλά μία από τις τυχερές συσκευασίες των αγαπημένων τους αλλαντικών. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου, με την εταιρεία ΧρυσοΔάλια να μοιράζει 70 συναρπαστικά δώρα, για να ευχαριστήσει το πιστό της καταναλωτικό κοινό που για τόσα χρόνια την προτιμά. Στα δώρα συμπεριλαμβάνονται 10 ταξίδια αξίας €500, ένα εκ των οποίων μόλις έχει κερδίσει η κα. Χρυστάλλα Κοσμίδου, διαμονές σε ξενοδοχεία στην Κύπρο, ψησταριές ΒΒQ και συσκευασίες με προϊόντα ΧρυσοΔάλια.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται και όλοι οι καταναλωτές έχουν ακόμη τη δυνατότητα να διεκδικήσουν φανταστικά δώρα, ανοίγοντας απλά μία από τις εορταστικές συσκευασίες ΧρυσοΔάλια, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και κανονισμούς σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Αλλαντικά ΧρυσοΔάλια στο Facebook (https://goo.gl/ntkLNm) ή την ιστοσελίδα της εταιρείας www.chrysodalia.com.cy

Για 70 ολόκληρα χρόνια, η ΧρυσοΔάλια εργάζεται σκληρά και μας παραδίδει καθημερινά ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα, ενώ χρόνο με τον χρόνο εξελίχθηκε σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες Αλλαντοβιομηχανίας ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που δεν σταματά να ξεδιπλώνει τη δική της ιστορία. Την ιστορία της Κύπρου, την παράδοση, τη φροντίδα, τις οικογενειακές αξίες, τη γεύση και τα αρώματα της γης μας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor