Ο Όμιλος Louis παρέλαβε επίσημα τον ιπποπόταμο του

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου ο Όμιλος Louis, παρέλαβε από το Σοφία για τα Παιδιά τον ιπποπόταμό του στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού πρότζεκτ “Let’s Hippo”. «Υιοθετώντας» έναν από τους 20 συλλεκτικούς ιπποπόταμους, ο Όμιλος Louis ενίσχυσε οικονομικά το έργο του Σοφία για τα Παιδιά. Συγκεκριμένα, ο τουριστικός όμιλος συνείσφερε το ποσό των €5000, στηρίζοντας το πρόγραμμα «Μαγειρεύω & Προσφέρω» το οποίο διαθέτει μεσημεριανό φαγητό σε 16 ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και νηπιαγωγεία της Κύπρου.

Για το έργο του «Let’s Hippo» κατασκευάστηκαν συλλεκτικοί ιπποπόταμοι από fiber glass, τους οποίους επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς, 20 καταξιωμένοι Κύπριοι καλλιτέχνες. Τον ιπποπόταμο του Ομίλου Louis επιμελήθηκε μετά από κλήρωση η καλλιτέχνης Βάσω Χατζιουλή-Σεργίου, η οποία ήταν παρούσα στην τελετή παράδοσης. Ο εντυπωσιακός ιπποπόταμος βρίσκεται στο Hilton Park στην Λευκωσία, προκαλώντας το θαυμασμό στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Την παράδοση του ιπποπόταμου έκανε η Πρόεδρος του Σοφία για τα Παιδιά κ. Μαρίνα Σιακόλα συνοδευόμενη από την Αντιπρόεδρο του οργανισμού κ. Νόπη Τηλεμάχου. Το παρόν της έδωσε και η Partners Y&R, συνδιοργανώτρια του πρότζεκτ, με την παρουσία της κ. Ιωάννας Κασουλίδου. Τον ιπποπόταμο παρέλαβε εκ μέρους του Ομίλου Louis η κ. Μαρίσσα Λοΐζου-Middleton, Director of Design & Communication. Μιλώντας μετά την παραλαβή η κ. Λοΐζου-Middleton ανέφερε: «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσω αυτού του πρωτότυπου και καινοτόμου προγράμματος καταφέραμε να συμβάλουμε και εμείς στο αξιόλογο έργο του Σοφία για τα Παιδιά. Ο Όμιλος μας συμμετέχει ενεργά στα κοινά και στηρίζει με κάθε ευκαιρία κοινωφελή προγράμματα και οργανισμούς».

Η πιο πάνω ενέργεια ακολουθεί μια σειρά δράσεων κοινωνικής ευθύνης του Oμίλου Louis, ο οποίος αναγνωρίζοντας ότι η αειφορία αποτελεί εργαλείο δημιουργίας ενός αυθεντικού, ποιοτικού και υπεύθυνου τουριστικού προϊόντος, έχει ενσωματώσει αειφόρες πρακτικές στο λειτουργικό του πλαίσιο, οι οποίες εντάσσονται στην ευρύτερη στρατηγική του.

Βασική πολιτική δέσμευση του Ομίλου Louis είναι να μειώσει την επίδραση του στο περιβάλλον και να βελτιώσει την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων. Επιπλέον, o Όμιλος Louis εφαρμόζει προγράμματα και δράσεις για επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης. Η εφαρμογή της πολιτικής αυτής είναι ζωτικής σημασίας και αποτελεί πρώτιστη δέσμευση για τη διοίκηση του Ομίλου.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor