Alpha Spend & Win: Πλούσια δώρα για αγορές με τις κάρτες Mastercard της Alpha Bank Cyprus Ltd

Με την προωθητική ενέργεια Alpha Spend & Win, η Alpha Bank Cyprus Ltd δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών Alpha Bank Enter Mastercard, Alpha Bank Gold Enter Mastercard, Alpha Bank Business Mastercard, Alpha Bank Gold Mastercard και Alpha Bank CASHBACK Mastercard να συμμετάσχουν σε μηνιαίες κληρώσεις και να κερδίσουν πλούσια δώρα, μέσω των αγορών που πραγματοποιούν από την 1 Σεπτεμβρίου έως την 31 Δεκεμβρίου 2018.
 
Στο πλαίσιο αυτό, την 9η Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη  μηνιαία κλήρωση, η οποία ανέδειξε τους 70 πρώτους τυχερούς Πελάτες της Τραπέζης που ανταμείφθηκαν για τις αγορές τους κατά το διάστημα από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου και κέρδισαν 35 Smart Phones Samsung Galaxy A6 και 35 Smart Watches Samsung Gear S3 Frontier.
 
Τους επόμενους μήνες, θα πραγματοποιηθούν άλλες τρεις μηνιαίες κληρώσεις που θα αφορούν στις περιόδους μηνός Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, με εκατοντάδες ακόμα τυχερούς. Επιπλέον, τον Ιανουάριο 2019, θα διεξαχθεί και η μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει τους κατόχους καρτών που θα κερδίσουν ένα αυτοκίνητο Hyundai Kona Style 1.6CRDi 136PS Automatic και τρία εξωτικά ταξίδια στο Πουκέτ της Ταϋλάνδης.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Alpha Spend & Win είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphabank.com.cy
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor