Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τον 3ο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου RUN AS ONE

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν το φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου RUN AS ONE, ο οποίος πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο Δρόμο, Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ. και Δρόμο 1χλμ. για παιδιά και μεγάλους. 
 
Την Κυριακή 21/10/2018, την ημέρα του αγώνα, από τις 06:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ. θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές Έγκωμης, Μακεδονίτισσας, Στροβόλου και Αγίου Δομετίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
 
Η ασφάλεια των διαγωνιζομένων σε όλους τους αγώνες του RUN AS ONE 2018 αποτελεί προτεραιότητα. Γι’ αυτό και οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, την Κυριακή 21/10 (06:00π.μ.- 13:00μ.μ.) θα προχωρήσουν στην αποκοπή της κυκλοφορίας στους παρακάτω δρόμους: 
  • Στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Προδρόμου, όπου θα είναι κλειστή μόνο η κατεύθυνση από Λευκωσία προς Έγκωμη και επίσης η κατεύθυνση προς Έγκωμη από τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου.
  • Σημείωση: Το τμήμα της λεωφόρου Γρίβα Διγενή από την οδό 25ης Μαρτίου προς την οδό Αγίου Προκοπίου θα είναι ανοικτό για την τροχαία.
  • Στη λεωφόρο Αρχαγγέλου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Λευκοθέου/οδό Μακεδονιτίσσης παρά το KCineplex.
  • Στο τμήμα της οδού Νίκου Κρανιδιώτη από τον κυκλικό κόμβο παρά την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με την οδό 25ης Μαρτίου.
Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων του RUN AS ONE 2018 θα ισχύουν οι εξής ρυθμίσεις:
 

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή της Έγκωμης (λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου, κυκλικός κόμβος Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Προδρόμου, των οδών Βυζαντίου, Ελαιώνων και Μακεδονιτίσσης προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή παρά το KCineplex (Φώτα Τροχαίας λεωφόρων Αρχαγγέλου - Μακεδονιτίσσης - Λευκοθέου).

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.
 
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και όλοι οι συντελεστές του RUN AS ONE 2018 ευχαριστούν το κοινό για την κατανόηση και παρακαλούν όλους την Κυριακή 21/10 να ακολουθήσουν την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της αστυνομίας, προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να είναι ασφαλείς. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την κατανόηση και να τους προσκαλέσουμε όλους να έρθουν για να τρέξουμε μαζί μας για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.
 
Ο φιλανθρωπικός αγώνας RUN AS ONE διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Σκοπός του είναι η προώθηση της σημασία της υγιεινής διατροφής και της τακτικής άσκησης από την παιδική ηλικία. Στόχος, είναι να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου και να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής διατροφής.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RUN AS ONE 2018 υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.runasone.eu.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor