ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας στηρίζουν παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

Το παιδί αποτελεί έναν από τους κυριότερους πυλώνες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. 
 
Γι’ αυτό και το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» περιστρέφεται σε ένα μεγάλο βαθμό γύρω από δράσεις που αφορούν τη βελτίωση της ζωής των παιδιών. Μέσα από την καινούρια αυτή πρωτοβουλία, οι Υπεραγορές στηρίζουν τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, ενισχύοντας το ειδικό ταμείο «Funraising Blue» του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising.
 
Η εκστρατεία, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου σε σχετική δημοσιογραφική διάσκεψη. Μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, για κάθε αγορά υγρού απορρυπαντικού ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα προσφέρονται €0,50 για τις ανάγκες του ταμείου.
 
Το Funraising Blue αποτελεί μια πρωτοβουλία των ανθρώπων του Funraising και έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού, αλλά και του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος των αυτιστικών παιδιών, καθώς και την οικονομική ενίσχυση των δαπανηρών θεραπειών και ειδικών προγραμμάτων στήριξής τους.
 
Η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου μίλησε για το ενδιαφέρον που όλοι μπορούμε να δείξουμε και να είμαστε ανοιχτοί απέναντι στη διαφορετικότητα. «Όταν υπάρχει αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον, τότε η ελπίδα επιστρέφει και η ζωή στο σπίτι, στο σχολείο, στο παιχνίδι γίνεται πιο εύκολη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
«Το έργο των φιλανθρωπικών συνδέσμων στηρίζεται στην προσφορά», τόνισε η Senior Brand Manager της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ Νίκη Παπαβασιλείου, γι’ αυτό και κάλεσε με τη σειρά της τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.
 
Η πρόεδρος του Funraising Καρίνα Σάββα ευχαρίστησε από καρδιάς τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ για τη γενναιοδωρία τους και υπογράμμισε ότι το Funraising Blue θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι περισσότερα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού θα βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία μας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor