Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει τον Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό

Το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά όλες τις νέες μητέρες να συμμετάσχουν στον καθιερωμένο ετήσιο Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. 
 
Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, ως η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διανομής τροφίμων, πρωτοπόρος και με διεθνή συστήματα ποιότητας, διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές, προωθεί διαχρονικά το μητρικό θηλασμό, στηρίζοντας τις μητέρες που επιλέγουν να χαρίσουν στα παιδιά τους το ανεκτίμητο δώρο του θηλασμού, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί την κυπριακή κοινωνία για την αξία και τα οφέλη του. Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί σε επιτυχημένο θεσμό που προσελκύει μητέρες και παιδιά από όλη την Κύπρο.
 
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει για 12η συνεχή χρόνια την Ημέρα Ταυτόχρονου Μητρικού Θηλασμού, ενώ και την φετινή εκδήλωση θα πλαισιώσει  το  φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης Plus εμπλουτισμένο με +40% φυσικό ασβέστιο, βιταμίνες A&D και φιλικό οξύ, που ενδυναμώνει τον οργανισμό και συμβάλει στην καλή υγεία των οστών.
 
Με σύνθημα «Μητρικός Θηλασμός, Θεμέλιο Ζωής», η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, με κορύφωση τη μεγάλη εκδήλωση στη Λευκωσία όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες.
 
Την εκδήλωση διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» με την συνεργασία του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού σε πάνω από 863 κέντρα παγκοσμίως.
 
Οι εγγραφές για την εκδήλωση ξεκινούν στις 10:00 π.μ. στα πιο κάτω σημεία ανά πόλη και ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός πραγματοποιείται ακριβώς στις 11:00 π.μ. Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:
 
  • Λευκωσία: Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, (Τηλ. 99365414)
  • Λεμεσός: Crown Plaza Hotel, (Τηλ. 25570010
  • Λάρνακα: Med Schools Λάρνακας, (Τηλ. 96649737)
  • Πάφος: Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, (Τηλ. 26848000)
  • Επ. Αμμοχώστου: Δημαρχείο Παραλιμνίου, (Τηλ. 99942776)
  • Κερύνεια: Lord’s Palace Hotel, (Τηλ. 0090 533 865 0990)
 
Σύμφωνα με τους στόχους της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) η Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού 2018 εστιάζει στην πρόληψη του υποσιτισμού σε κάθε του μορφή, στην εξασφάλιση επισιτιστικής ασφάλειας και στον τερματισμό του κύκλου της φτώχιας.
 
Ένας βιώσιμος και πιο ισότιμος κόσμος ξεκινά με τις προσπάθειες για τον τερματισμό της φτώχιας, την προστασία του πλανήτη και την εξασφάλιση της ευημερίας για όλους. Μαζί, μπορούμε να πετύχουμε τους Παγκόσμιους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το World Alliance for Breastfeeding Action (WABA):  http://worldbreastfeedingweek.org/.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor