Η Ice Power περήφανος υποστηρικτής του BUFF TROODOS MOUNTAIN ULTRA

Η Marathon Trading και η Ice Power θα είναι παρόν στις 22 Σεπτεμβρίου σε μία ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το BUFF® Troodos Mountain Ultra. Η ενδεδειγμένη υποστήριξη των δρομέων σε όλους τους τομείς, αποτελεί ουσιώδες συστατικό ενός μεγάλου δρομικού αγώνα. Έτσι, για μια ακόμα χρονιά η Ice Power θα είναι παρόν για να παρέχει τα εχέγγυα για μια απροβλημάτιστη διαδρομή, ελαχιστοποιώντας τον πόνο και τους μυϊκούς τραυματισμούς. 

Η Ice Power θα έχει και φέτος έντονη παρουσίαση στον αγώνα, καθώς θα παρέχει προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των δρομέων. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Ice Power αποτελούν την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου αγώνα. Η Ice Power σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές του Κέντρου Φυσιοθεραπείας Zantis Physio Rehab Centre θα είναι και φέτος στο σημείο τερματισμού προσφέροντας άμεση ανακούφιση και φροντίδα στους δρομείς που τερματίζουν.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την One Step Further, εξειδικευμένη εταιρεία που διοργανώνει υπαίθριες δραστηριότητες στην Κύπρο και σε άλλες χώρες. Τις διαδρομές των αγώνων σχεδιάζουν και επιβλέπουν οι Cyprus Trail Runners, μη-κερδοσκοπική ομάδα που διοργανώνει εκδηλώσεις και αγώνες ορεινού τρεξίματος σε όλο το νησί. Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στους δρομείς και στις οικογένειες τους μια μοναδική εμπειρία στο Τρόοδος.

Η Ice Power Cyprus και η Marathon Trading δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να είναι σταθεροί υποστηρικτές εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» τους σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Τα Ice Power εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor