Η εταιρεία Καποδίστριας στηρίζει το Nicosia Beer Fest

Δελτίο Τύπου   13/09/2018 18:50
Η εταιρεία Καποδίστριας στηρίζει το Nicosia Beer Fest

Η εταιρεία Καποδίστριας στηρίζει το Nicosia Beer Fest

Δελτίο Τύπου   13/09/2018 18:50
Με το μήνυμα «Drink Wisely» η εταιρεία Καποδίστριας, η μεγαλύτερη εταιρεία ανταλλακτικών και ελαστικών αυτοκινήτων στην Κύπρο, στηρίζει το φετινό Nicosia Beer Fest, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη (13/9), στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

RELATED ARTICLES


Μέσω της στήριξής της στο Φεστιβάλ Μπύρας της πρωτεύουσας η εταιρεία Καποδίστριας θέλει να περάσει στους οδηγούς το μήνυμα της «έξυπνης» κατανάλωσης αλκοόλ και της απόλαυσης του αγαπημένου ποτού χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια του οδηγού και των συνεπιβατών του. Για το λόγο αυτό σε κάθε ένα από τα ξύλινα σπιτάκια που θα πωλούν μπύρα, η εταιρεία Καποδίστριας έχει τοποθετήσει τη σήμανση «Drink Wisely», μήνυμα που θα θυμίζει στους επισκέπτες και η μασκότ της εταιρείας. 

Πρόκειται για μια κοινωνική προσφορά της εταιρείας Καποδίστριας η οποία με αφορμή το Nicosia Beer Fest υπενθυμίζει πως η κατανάλωση αλκοόλ επιβάλλεται να γίνεται με μέτρο, εάν πρόκειται να συνδυαστεί με την οδήγηση. Στην προκειμένη αυτό μεταφράζεται σε ένα ποτήρι μπύρα. Για τους λάτρεις της μπύρας υπάρχει πάντα η επιλογή να απολαύσουν απεριόριστα το αγαπημένο τους ποτό, αφήνοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου σε κάποιον άλλον από την παρέα.

Το φετινό Nicosia Beer Fest θα είναι ανοικτό έως και το Σάββατο (15/9). 

Διοργανώνεται από το Δήμο Λευκωσία και το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με την C.K. Matrix Exhibition Partners Ltd. 
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας