Η ΜΤΝ γεμίζει την Κύπρο εμπειρία και χρώμα με το MTN RUN IN COLOUR

Η ΜΤΝ ξεκίνησε παγκύπρια εκστρατεία ενεργοποίησης πολιτών και εταιρειών για συμμετοχή στο MTN RUN IN COLOUR, μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και παράλληλα στήριξη στα παιδιά με καρκίνο. 

Με δέσμευση να ανταποδίδει στην κοινωνία και κυρίως σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα, η ΜΤΝ μπαίνει μπροστά στην πιο διασκεδαστική και δημιουργική εκδήλωση της χώρας υιοθετώντας το MTN RUN IN COLOUR.  Αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η ΜΤΝ προσκαλεί πολίτες, ομάδες και εταιρείες να συμμετέχουν στην εκδήλωση που στηρίζει ευπαθείς ομάδες. Όλα τα καθαρά έσοδα του MTN RUN IN COLOUR θα δοθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα που στηρίζει παιδιά με καρκίνο στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου. 

Το MTN RUN IN COLOUR περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ή περπάτημα γεμάτα ζωντάνια από χρώματα, κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας και στήριξη σε φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκδήλωση έχει σύνθημα JOIN THE FUN και αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση των Λεμεσίων. Στην πολύχρωμη εκδήλωση όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν τρέχοντας ή περπατώντας από τους θαλάμους χρωμάτων με αποτέλεσμα να γίνουν πολύχρωμοι. Θα απολαύσουν τη διαδρομή χρωμάτων και στο τέλος ένα μουσικό φεστιβάλ. 

Άνθρωποι κάθε ηλικίας παρακινούνται να βγουν από τα σπίτια τους, να αλλάξουν συνήθειες και να μπουν στη δράση. Με κύρια χαρακτηριστικά τη βροχή από χρώματα να πλημμυρίζει τον κόσμο και ένα μαγευτικό σκηνικό οι συμμετέχοντες ζουν μια κορυφαία ψυχαγωγική μέρα με τους φίλους, τους συναδέλφους, την οικογένεια ή τον σύντροφό τους και παράλληλα προσφέρουν στις ευπαθείς ομάδες της χώρας. Στόχος του MTN RUN IN COLOUR είναι να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και αντίστοιχα το μεγαλύτερο ποσό για το Ίδρυμα Ελπίδα. 

Η εκδήλωση MTN RUN IN COLOUR διοργανώθηκε την προηγούμενη φορά με 12.000 ρεκόρ συμμετοχών και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Πρέσβειρα της εκδήλωσης είναι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με τον Ντάνο – Γιώργο Αγγελόπουλο. Φέτος η εκδήλωση γίνεται στις 13 Οκτωβρίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού με αφετηρία το χώρο στάθμευσης του Κίρζη – απέναντι από το θεατράκι στον παραλιακό Λεμεσού, στις 3 το απόγευμα. Οι συμμετέχοντες στις 4 το απόγευμα θα ξεκινήσουν τη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και στο τέλος θα καταλήξουν στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου για ένα μουσικό φεστιβάλ με παρουσία φυσικά χρωμάτων. 

Η ΜΤΝ δίνει πάντα περισσότερα, με δεκάδες πρωτοβουλίες συνεχίζει να ανταποκρίνεται ενεργά και να συνεισφέρει στην κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια στο www.runincolour.com.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor