O Σάκης Ρουβάς ενημερώθηκε για τα ωφελήματα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Στα πλαίσια της τελευταίας του επίσκεψης στην Κύπρο, ο Σάκης Ρουβάς συναντήθηκε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), Παναγιώτη Σεντώνα, ο οποίος παρέδωσε συμβολικά στον δημοφιλή καλλιτέχνη την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για τα προνόμια που προσφέρει αποκλειστικά στους νέους. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του Οργανισμού για προώθηση της κάρτας νέων, αφού ο κ. Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νεανικό κοινό. 

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13-30 ετών, παρέχοντας ωφελήματα και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στην Κύπρο και σε άλλες 36 χώρες της Ευρώπης, με σκοπό την ενίσχυση της κινητικότητας των νέων, όπως επίσης και την πολιτιστική, κοινωνική και πνευματική ανάπτυξή τους. Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πέραν των 60.000 επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη, έχοντας την ευκαιρία να επωφεληθούν μειωμένων τιμών.

Τέλος, ο ΟΝΕΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ανέλαβε επίσης την έκδοση και δωρεάν παραχώρηση Φοιτητικής Ταυτότητας που συνδέεται με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νεών, προς όλους τους φοιτητές εσωτερικού και εξωτερικού που φοιτούν σε αξιολογημένα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://europeanyouthcard.org.cy/

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor