Η Pafilia χρυσός χορηγός του Beach Water Polo Tour 2018

Η Pafilia Property Developers στηρίζει το Beach Water Polo International Tour 2018, ως ο Χρυσός Χορηγός του τριήμερου τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό το Σαββατοκύριακο 3 με 5 Αυγούστου. Η χορηγία είναι ακόμη ένα παράδειγμα των δράσεων της εταιρείας για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης αλλά και της διαρκούς στήριξης που προσφέρει σε δραστηριότητες που προωθούν τον αθλητισμό και έχουν μακροπρόθεσμο όφελος, αναβαθμίζοντας το προφίλ της πόλης.  

Αυτή είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που η Κύπρος συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά, που αποτελεί μια εκ των πιο σημαντικών διεθνών διοργανώσεων Beach Water Polo και περιλαμβάνει σειρά αγώνων σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Κροατία και Χιλή. Προσφέροντας τρεις μέρες γεμάτες συγκινήσεις για τους αθλητές και το κοινό, βασική επιδίωξη του τουρνουά είναι να προωθήσει το Water Polo και να ενθαρρύνει την ενασχόληση των νέων με το συγκεκριμένο άθλημα αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.  

Οι φίλοι του Water-Polo είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από συναρπαστικές αναμετρήσεις καθώς 20 ομάδες και 120 συνολικά αθλητές, από την Κύπρο και το εξωτερικό, προσέφεραν εντυπωσιακό θέμα σε φιλάθλους και θεατές. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την Pafilia να στέφεται νικήτρια στον τελικό.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Pafilia, Δημήτρης Ασσιώτης, δήλωσε σχετικά: «Η Pafilia συγχαίρει τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στην εξαιρετική αυτή διεθνή διοργάνωση. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει επίσης να γίνει στους διοργανωτές του τουρνουά για τον εξαίρετο συντονισμό της όλης διοργάνωσης. Ήταν με ιδιαίτερη χαρά που συμμετείχαμε στην όλη προσπάθεια και προσδοκούμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε και να λάβουμε μέρος και σε άλλες παρόμοιες δράσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού και προάγουν τον αθλητισμό.»

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor