Η Lidl παίρνει θέση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο σαν «Επίσημος Χορηγός Διατροφής»

Ένα νέος «παίχτης» ετοιμάζεται να δώσει το παρών του από φέτος στο Κυπριακό Πoδόσφαιρο. Ένας παίχτης που θα παίζει δυναμικά σε όλες τις ομάδες και άμυνα και επίθεση αλλά… και ευεξία και ό,τι άλλο συνεπάγεται με την καλή διατροφή. Η αναφορά γίνεται για τη Lidl Cyprus που αναλαμβάνει από φέτος να στηρίξει το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, σαν «Επίσημος Χορηγός Διατροφής».

Σε Διάσκεψη Τύπου  που έγινε στη Lidl Food Academy στη Λευκωσία, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η Lidl Κύπρου ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους και δήλωσαν από κοινού ότι η Lidl Cyprus θα είναι ο επίσημος χορηγός διατροφής του Κυπριακού Πρωταθλήματος CYTA και όλων των Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ της Ομοσπονδίας. «Για τη Lidl Cyprus αυτή η συμφωνία δεν είναι μια απλή αθλητική χορηγία. Αφορά κάτι μεγαλύτερο και σπουδαιότερο. Φιλοδοξούμε να γίνουμε η μάρκα που εμπνέει, παρακινεί και ενώνει όλους μας με στόχο μια ποιοτικότερη ζωή μέσω της ισορροπημένης διατροφής και της άσκησης». 

Η χορηγία μας έχει το σλόγκαν ‘Μαζί σε κάθε φάση’ επειδή εμείς στη Lidl Cyprus στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε φάση της ζωής σας… στο καθημερινό τραπέζι, σε γιορτές, σε χαρές αλλά και σε λύπες,  προσφέροντας πάντα ποιότητα, φρεσκάδα και προϊόντα που συμβάλλουν στην επίτευξη ισορροπημένης διατροφής και ποιότητας ζωής... σε κάθε φάση, μέσα και έξω από το γήπεδο.  », δήλωσε χαρακτηριστικά η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,  Βασιλική Αδαμίδου.  

 


Η χορηγία της Lidl Cyprus προς το Κυπριακό Ποδόσφαιρό περιλαμβάνει εκτός από οικονομική στήριξη, σειρά από ενέργειες που αποσκοπούν στην άριστη διατροφή των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος αλλά και των μικρών παιχτών των Ακαδημιών. Η Ακαδημία της γεύσης της Lidl, η Lidl Food Academy, καθώς και οι  επιστημονικοί της συνεργάτες, θα προσφέρουν τις γνώσεις, τις μεθόδους και τα προϊόντα για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή στις οικογένειες των αθλητών.  Με επισκέψεις σε Ακαδημίες και ομάδες ποδοσφαίρου, η Lidl αναλαμβάνει να μεταφέρει μηνύματα ισορροπημένης διατροφής στους μικρούς ποδοσφαιριστές και στους πελάτες της τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου.  Επιπρόσθετα, η Lidl θα προσφέρει δωρεάν τα ψώνια του νοικοκυριού οικογενειών νεαρών ποδοσφαιριστών που τα έχουν ανάγκη. 

O πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας δήλωσε: ‘Μαζί με την Lidl, τον χορηγό διατροφής του πρωταθλήματος Cyta και των παιδικών πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ, μας ενώνουν κοινές αρχές και ανησυχίες. Αυτό διαφάνηκε μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για δύο Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, αλλά έχουν την ίδια κοινή ευαισθησία και προτεραιότητα που αφορά τον σεβασμό στην κοινωνία.  Η σωστή διατροφή, είναι υγεία. Υγεία είναι και ο αθλητισμός, μαζί και το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έννοιες ταυτόσημες και αλληλένδετες”. Ο κος Κούμας ολοκλήρωσε λέγοντας: ‘Με τον πιο επίσημο τρόπο θέλω να σας βεβαιώσω ότι η χορηγία της Lidl Cyprus είναι προς όφελος  του ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της αφού μέσω αυτής της χορηγίας θα σταλούν σωστά μηνύματα σε ολόκληρο το κοινωνικό  φάσμα. 

Τέλος, η Lidl δεσμεύεται να στηρίζει τέτοιες ενέργειες και στο μέλλον καθώς η σωστή διατροφή, γενικότερα ο υγιεινός τρόπος ζωής αλλά και η κοινωνική προσφορά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και των αξιών της. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor