Όμιλος Louis: Τιμητικό βραβείο εις μνήμη Λούη Λοΐζου στη τελετή αποφοίτησης του ΑΞΙΚ

Την παράδοση των τελευταίων 20 και πλέον χρόνων που τον θέλουν να βραβεύει τους αριστούχους των ξενοδοχειακών σπουδών της Κύπρου συνέχισε ο Όμιλος Louis. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Λούης Λοΐζου, απένειμε χρηματικό έπαθλο σε απόφοιτο του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ), ο οποίος διακρίθηκε για τις επιδόσεις του κατά τη διάρκεια της φοίτησής του.

Η τιμητική διάκριση παραδόθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Η συγκεκριμένη βράβευση έχει καταστεί θεσμός και έχει καθιερωθεί στη μνήμη του πρωτεργάτη του Κυπριακού Τουρισμού και ιδρυτή του Ομίλου Louis, Λούη Λοϊζου.

«Η μόρφωση είναι σημαντικός παράγοντας και βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη πορεία όχι μόνο στον ξενοδοχειακό τομέα, αλλά και γενικότερα. Η 83χρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού και η μοναδική συμβολή του ιδρυτή του Ομίλου Louis στη τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι κάθε φορά που βραβεύουμε τους άριστους αποφοίτους του ΑΞΙΚ, οι οποίοι είναι το μέλλον του κλάδου μας.» δήλωσε ο κ. Λούης Λοΐζου. 

Με τη βράβευση αυτή, ο Όμιλος Louis δίνει το κίνητρο στους νέους να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, ενώ παράλληλα εξελίσσει την παραγωγική σχέση που έχει χτίσει εδώ και χρόνια με το ΑΞΙΚ.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor