Εκπαιδευτικό ταξίδι της Louis Travel στην Ολυμπιακή Ριβιέρα

Δελτίο Τύπου  13/06/2018 12:00
Εκπαιδευτικό ταξίδι της Louis Travel στην Ολυμπιακή Ριβιέρα

Εκπαιδευτικό ταξίδι της Louis Travel στην Ολυμπιακή Ριβιέρα

Δελτίο Τύπου  13/06/2018 12:00
Η Louis Travel σε συνεργασία με την Cobalt Air διοργάνωσε στις 6-8 Μαΐου, εκπαιδευτικό ταξίδι για συνεργάτες και media στην πανέμορφη Ολυμπιακή Ριβιέρα! Στο ταξίδι συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κοσμοπολίτικη τουριστική ατραξιόν που κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από χιλιάδες επισκέπτες.

RELATED ARTICLES



Η Ολυμπιακή Ριβιέρα, ο νέος μαγευτικός προορισμός της Louis Travel διαθέτει μία ατελείωτη ακτογραμμή 70 χιλιομέτρων με πληθώρα πανέμορφων παραλιών που χαρακτηρίζονται από κρυστάλλινα νερά και χρυσή άμμο. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Θεσσαλονίκη και απλώνεται κάτω από την σκιά του ιερού βουνού των αρχαίων Θεών, του Ολύμπου.

Αφετηρία της μαγευτικής περιήγησης των συμμετεχόντων ήταν το ξενοδοχείο Κρόνος στην καρδιά του γραφικού Πλαταμώνα, ο οποίος διαθέτει πολλά εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, και καφέ και προσφέρει πλούσια νυχτερινή ζωή. Οι φιλοξενούμενοι της Louis Travel έζησαν επίσης συναρπαστικές εμπειρίες επισκεπτόμενοι τον παραδοσιακό οικισμό του Λιτόχωρου, και ένιωσαν δέος στο πέρασμα τους από το φαράγγι του Ενιπέα που καταλήγει στους καταρράκτες γνωστούς ως «το μπάνιο του Δία». Ακόμα, ανέβηκαν στο καταφύγιο Σταυρός στον Όλυμπο με την απρόσκοπτη θέα του Θερμαϊκού κόλπου ενώ απόλαυσαν την βόλτα τους στα πλακόστρωτα δρομάκια του οικισμού του Παλιού Αγίου Παντελεήμονα.

Οι τουριστικοί πράκτορες και οι δημοσιογράφοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής. Γεμάτοι με νέες εμπειρίες, επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτό τον άγνωστο για πολλούς τουριστικό θησαυρό που η Louis Travel επιθυμεί να  καταστήσει έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας