Η A.I.Motokinisi χορηγός του πρώτου Vienna Ball για παιδιά

Η εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο ήταν ένας από τους επίσημους χορηγούς του πρώτου Vienna Ball για παιδιά. Μια καθαρά φιλανθρωπική εκδήλωση που υποστηρίχθηκε από την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Κύπρο. 

Το πρώτο Vienna Ball για παιδιά που διοργανώθηκε στην Κύπρο, διεξήχθη στην πολυτελή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Hilton στην παρουσία καλεσμένων από τον πολιτικό και διπλωματικό χώρο, εκπροσώπους της τέχνης, του πολιτισμού και των επιστημών από διάφορες χώρες όπως την Κύπρο, την Αυστρία και τη Ρωσία.

Οι φιλοξενούμενοι απόλαυσαν τα ζευγάρια χορευτών ηλικίας από 7 μέχρι 15 χρόνων να χορεύουν Βάλς. Πόλκα, Foxtrot και άλλα ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ανάμεσα τους βρίσκονταν και παιδιά με ειδικές ικανότητες από το ίδρυμα «Ηλιαχτίδα Ζωής».

Πρωταγωνιστής και το ολοκαίνουριο, τρίτης γενιάς Porsche Cayenne που μόλις πριν μερικές μέρες έκανε την επίσημη του εμφάνιση στην Κυπριακή αγορά. Ένα μοντέλο με σωρεία σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θέλει και μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του. Η νέα Cayenne βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της A.I.Motokinisi Ltd σε εκδόσεις Cayenne, Cayenne S και Cayenne Turbo ενώ πολύ σύντομα αναμένεται τόσο η πετρελαιοκίνητη έκδοση όσο και η υβριδική.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor