Η μπύρα ΑΛΦΑ πάει on tour σε όλη την Κύπρο με τους Παπιγιόν

InBusinessNews  15/05/2018 17:00
Η μπύρα ΑΛΦΑ πάει on tour σε όλη την Κύπρο με τους Παπιγιόν

Η μπύρα ΑΛΦΑ πάει on tour σε όλη την Κύπρο με τους Παπιγιόν

InBusinessNews  15/05/2018 17:00

Τα ΑΛΦΑ Music Tours ξεκίνησαν και το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται άκρως μελωδικό όπως η ΑΛΦΑ πλευρά μας! Το αγαπημένο σε όλους συγκρότημα Παπιγιόν, γεμάτο ενέργεια και καλή διάθεση μας δίνει ραντεβού σε γνωστά μπαράκια της Κύπρου, για να μας παρουσιάσει ένα ανεβαστικό πρόγραμμα σε summer-mood ύφος! Το πρώτο Music Tour της μπύρας ΑΛΦΑ, πραγματοποιήθηκε στο Symbols στη Λευκωσία, την Παρασκευή 11 Μάιου, και εκεί βρέθηκαν εκατοντάδες fans των Παπιγιόν, απολαμβάνοντας ένα αξέχαστο live performance σε feel-good ρυθμούς.

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, η μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν θα βρίσκονται  on tour, κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορους χώρους σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας μια ανέμελη και δροσιστική διάθεση στο φετινό μας καλοκαίρι, παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους.

Άγγελος Αυγουστή, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και Πέτρος Κκάλλης ξετυλίγουν το ταλέντο τους on stage, καθώς επίσης και την ευχάριστη και αυθεντική τους προσωπικότητα. Η παρεϊστικη διάθεση και η ενέργεια που διακρίνει το συγκρότημα, συνάδουν απόλυτα με τις ίδιες τις αξίες του brand της μπύρας ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα. Αξίες που αντικατοπτρίζονται και στο νέο τραγούδι των  Παπιγιόν, «Η ΑΛΦΑ μας πλευρά», το οποίο έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours. 

alfapapigion2

Έχοντας ενσωματώσει στο πρόγραμμα τους τραγούδια για όλα τα γούστα, τα προγραμματισμένα ΑΛΦΑ Music Tours για τον Μάιο είναι:

18.05.18 – Treladiko και Το κάτι τις
19.05.18 – Erodos Café Bar Restaurant
25.05.18 – Avenue
28.05.18 – Bolivar House 

alfapapigion3
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας