GPM Henkel και Σκλαβενίτης παρέδωσαν προϊόντα €8,000 στο Βαγόνι Αγάπης

Στο πλευρό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Βαγόνι Αγάπης βρέθηκαν η εταιρεία GPM Henkel και τα καταστήματα Σκλαβενίτης, παραδίδοντας την Πέμπτη 26 Απριλίου προϊόντα αξίας €8,000 στον οργανισμό, με απώτερο στόχο τη στήριξη και ανακούφιση συμπολιτών μας που υποφέρουν.

Μέσω εξειδικευμένης ενέργειας, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των δύο εταιρειών, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 18 Μαρτίου, τα προϊόντα Henkel προσφέρονταν στους καταναλωτές μέχρι και 35% φθηνότερα, αποκλειστικά στα καταστήματα Σκλαβενίτης. Από πλευράς της, η Henkel προσέφερε στο Βαγόνι Αγάπης προϊόντα οικιακής και προσωπικής φροντίδας που θα διατεθούν σε 120 άπορες οικογένειες. 

Το Βαγόνι Αγάπης επιτελεί σημαντικό έργο και βοηθά πολλούς συμπολίτες μας που ζουν σε συνθήκες φτώχειας ή στο περιθώριο της κοινωνίας, προσπαθώντας να ασκήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, να διεκδικήσουν την αξιοπρέπειά τους ως πλήρεις πολίτες και να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους.

Η Senior Brand Manager της GPM Henkel, Θεώνη Πηλαβάκη, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά της που μέσα από την συγκεκριμένη ενέργεια στηρίζονται 120 άπορες οικογένειες και δήλωσε ότι η εταιρεία τάσσεται στο πλευρό του οργανισμού.

Από πλευρά της, η Άντρη Χαραλάμπους, εκπρόσωπος του οργανισμού Βαγόνι Αγάπης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στη GPM Henkel για τη γενναιόδωρη προσφορά προϊόντων στον οργανισμό.  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor