LIDL: Ξενάγηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ στις εγκαταστάσεις της Farmers Fresh

Στα καταστήματα της LIDL κάθε μέρα θα βρείτε ολόφρεσκα κυπριακά λαχανικά και φρούτα που μεγαλώνουν κάτω από το πλούσιο φως του κυπριακού ήλιου στα εύφορα χώματα του τόπου μας. Η γεύση, το άρωμα και το χρώμα τους είναι από τα σημαντικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους. 

Στην Lidl φροντίζουμε να διατηρούμε τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα, γευστικά και γεμάτα με τις βιταμίνες τους ακολουθώντας πιστά μια σειρά πρακτικών. Μια από αυτές είναι η συνεργασία μας με Κύπριους παραγωγούς και προχωράμε στην επιλογή τους με βάση την εποχικότητα ώστε να είναι πιο νόστιμα. Επίσης έχουμε καθημερινή τροφοδοσία για να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα τους ενώ τα ελέγχουμε προσεκτικά ένα – ένα πριν φτάσουν στο μανάβικό μας, για να μπορεί ο καταναλωτής να έχει τα καλύτερα προϊόντα. 

Μια σημαντική συνεργασία Lidl είναι με την Farmers Fresh από την οποία προμηθευόμαστε τα τελευταία 4 χρόνια αρκετούς κωδικούς από φρούτα και λαχανικά. Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε το 2014 και πλέον η Farmers Fresh αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Lidl. Η Farmers Fresh συνεργάζεται με 60 παραγωγούς σε Παγκύπρια βάση και προμηθεύει κυρίως με Κυπριακά φρούτα και λαχανικά σε καινοτόμες συσκευασίες, τη ντόπια αγορά και το εξωτερικό. Η Farmers Fresh επιλέγει τους συνεργαζόμενους παραγωγούς με τα αυστηρά κριτήρια ασφάλειας και υγείας που θέτει η EE και τα επιπρόσθετα που θέτει η Lidl.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν σε όλα τα καταστήματα της Lidl τα εξαιρετικά φρούτα και λαχανικά με την επωνυμία Famers Fresh, όπως και τις νέες πρωτότυπες συσκευασίες με τα  νέα κομμένα φρούτα και λαχανικά που υπάρχουν αποκλειστικά στα Lidl.

Στην πρόσφατη επίσκεψή τους, εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Farmers Fresh από τον ιδιοκτήτη Κούλλη Φυλακτού, αλλά και να ζήσουν από κοντά τις διαδικασίες παραλαβής και συσκευασίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών.  

Η ξενάγηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ συνεχίστηκε στην υδροφάρμα, η οποία διαθέτει μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής φρέσκων λαχανικών, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της Υδροπονίας σε υδατικό υπόστρωμα. Η εν λόγω παραγωγική μέθοδος ανέδειξε τη Farmer’s Fresh σε στρατηγικό συνεργάτη για τη LIDL, λόγω του καινοτόμου τρόπου παραγωγής των  προϊόντων της και της εξαιρετικής ποιότητας τους.  Τα προϊόντα έχουν άριστη γεύση και παράγονται μόνο με οργανικά ιχνοστοιχεία χωρίς καμία απολύτως χρήση φυτοφαρμάκων!

Τα φρούτα αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής, γι’ αυτό η LIDL θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας, αντάξια των δικών του απαιτήσεων. 

Έτσι, είστε σίγουροι ότι προσφέρετε κάθε μέρα στην οικογένεια σας ό,τι καλύτερο! 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor