Στην κορυφή της καρδιάς μας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Η νέα τηλεοπτική επικοινωνία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΥΚΚΟΣ, προβάλλει την καταγωγή του από το δάσος του ΚΥΚΚΟΥ και αναδεικνύει την ποιότητα του μέσα από τις πρόσφατες διεθνείς διακρίσεις που πέτυχε.

Στην καρδιά ενός από τα ομορφότερα δάση της Κύπρου μεταφέρει η Α/φοί Λανίτη τους καταναλωτές, μέσα από το νέο διαφημιστικό σποτ για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Η τηλεοπτική καμπάνια έρχεται αμέσως μετά τη βράβευση του κυπριακού νερού σε διεθνή διαγωνισμό, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο αυτό φτάνει στον καταναλωτή: αγνό, πολύτιμο και αυθεντικό, κάτω από συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.  
 
H ομορφιά και το μεγαλείο του δάσους του Κύκκου δεσπόζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στη νέα τηλεοπτική επικοινωνία. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, μέσα από μια διαδικασία αναζήτησης και περιήγησης στη φύση, απολαμβάνει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ ως δώρο από την ίδια τη φύση, το οποίο η Α/φοί Λανίτη φέρνει καθημερινά στα σπίτια των Κυπρίων. Η αναζήτηση του πρωταγωνιστή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού, το οποίο θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια της χρονιάς ανταποδίδοντας στη φύση για τα όσα γενναιόδωρα μας προσφέρει.
 
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ βραβεύτηκε πρόσφατα για την ποιότητα και τη γεύση του σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς. Η αρχή έγινε με τη διάκριση “International Award in Gold” στο πλαίσιο του International DLG Quality Test for Natural Mineral, Spring and Table Waters της Φρανκφούρτης. Η συνέχεια δόθηκε στις αρχές Απριλίου με την εξίσου σημαντική διάκριση “Gold Award” στα πλαίσια του Monde Selection Awards που διοργανώνονται από τον ομώνυμο Διεθνή Φορέα Αξιολόγησης Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες. Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη είναι το πρώτο κυπριακό νερό που βραβεύεται σε διεθνές επίπεδο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor