3η Διεθνής Εβδομάδα Κατάρτισης Προσωπικού Erasmus+

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργάνωσε τη Διεθνή Εβδομάδα Κατάρτισης Προσωπικού Erasmus+, από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2018. Το Πανεπιστήμιο πήρε αυτή την πρωτοβουλία πριν από κάποια χρόνια, και έχει ήδη διοργανώσει μέχρι στιγμής, με μεγάλη επιτυχία, τρεις Διεθνής Εβδομάδες Κατάρτισης Προσωπικού Erasmus+.
  
Το Γραφείο Erasmus καλωσόρισε πάνω από 45 συμμετέχοντες από 19 διαφορετικές χώρες, όπως την Ιαπωνία, τη Μογγολία, τη Ρωσία, τη Σερβία, την Ουκρανία, το Ισραήλ, καθώς και άλλες 13 ευρωπαϊκές χώρες. Οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και να μοιραστούν καλές πρακτικές με άλλους συναδέλφους που εργάζονται σε Γραφεία Διεθνών Σχέσεων ή Γραφεία Erasmus στα ακαδημαϊκά ιδρύματα τους.
 
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εργαστήρια, παρουσιάσεις, συζητήσεις για επίλυση προβλημάτων και συμμετείχαν σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Διεκπεραιώθηκε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που κάλυπτε θέματα όπως την Στρατηγική Διεθνοποίησης και τη Διεθνή Κινητικότητα, την Κινητικότητα Φοιτητών, το Μάρκετινγκ και τους τρόπους προσέλκυσης νέων φοιτητών Erasmus, τη διαδικασία αίτησης για επιχορήγηση και τους κανονισμούς του προγράμματος Erasmus+, τη μεταφορά Ακαδημαϊκών Μονάδων, επιτυχημένες μελέτες περιπτώσεων, και την ανταλλαγή καλών πρακτικών ή/και πιθανών προβλημάτων.
 
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξενάγηση στην ελεύθερη πλευρά της Λευκωσίας, εκδρομή στο χωριό Λεύκαρα, νύχτα γνωριμίας στην καφετέρια Coffeeology101 και μια βραδιά σε παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα.
 
Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος ήταν η δικτύωση με νέους συναδέλφους και η προσωπική γνωριμία με τους υφιστάμενους, η μεταφορά γνώσεων, η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών.
 
Το Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που συμμετείχαν στην 3η Διεθνή Εβδομάδα Erasmus+ και προσβλέπει σε ακόμη μια πιο επιτυχημένη Εβδομάδα το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor