Το ανάλατο βούτυρο Valio κερδίζει πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό

InBusinessNews  16/04/2018 19:05
Το ανάλατο βούτυρο Valio κερδίζει πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Το ανάλατο βούτυρο Valio κερδίζει πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό

InBusinessNews  16/04/2018 19:05
Το ανάλατο βούτυρο της Valio αναδείχθηκε ‘Best of Class’ στον παγκόσμιο διαγωνισμό World Championship Cheese Contest 2018, που διεξήχθη στις 8 Μαρτίου στο Wisconsin, στις Η.Π.Α. Ανάμεσα σε 30 άλλα ηγετικά brands βουτύρου από όλο τον κόσμο, το Valio κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και, πιο συγκεκριμένα, 99.70 βαθμούς συνολικά, στην κατηγορία του ανάλατου βουτύρου.

RELATED ARTICLES


Τα κύρια χαρακτηριστικά που χάρισαν στο βούτυρο Valio τη σημαντική αυτή νίκη, είναι η ανώτερη γεύση του και η συνεπής, υψηλή ποιότητά του, υποστηριζόμενη από δεξιοτέχνες κατασκευαστές βουτύρου. Επιπλέον, το Valio είναι ένα 100% φυσικό προϊόν φτιαγμένο με αγνά συστατικά, χωρίς καθόλου πρόσθετα.

Το βούτυρο Valio προέρχεται από την Φινλανδία, αλλά εξάγεται σε περισσότερες από 30 χώρες και είναι ένα προϊόν που προτιμάται ιδιαίτερα από τους Γάλλους αρτοποιούς οι οποίοι εκτιμούν ιδιαίτερα την ξεχωριστή γεύση του αλλά και την υπεροχή του σε ποιότητα και συχνά το παρομοιάζουν ως την Rolls Royce του βουτύρου.

Η ιστορία της εταιρείας Valio ξεκινάει στη Φινλανδία το 1905, όταν Φινλανδοί γαλακτοπαραγωγοί θέλησαν να φτιάξουν το καλύτερο βούτυρο στον κόσμο. Η Valio είναι πρωτοπόρος στα προϊόντα χωρίς λακτόζη που διατηρούν την αυθεντική τους γεύση και σήμερα διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων, ανάμεσα στα οποία την κυρίαρχη θέση κατέχει το τυρί.

Τα προϊόντα Valio εισάγονται στην Κύπρο από την iPH – Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Limited.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας