Διεθνές βραβείο φωτογραφίας για τη νέα εκστρατεία του Audi Q5

Σημαντικότατη διάκριση έλαβε για ακόμα μια φορά ο γνωστός Κύπριος φωτογράφος Silvio Rusmigo, του οποίου η συλλογή «An island of wonders becomes my playground» τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Advertising-Product (Professional) στον παγκόσμιο διαγωνισμό Tokyo International Foto Awards, καθώς και Honorable Mention, ψηφίστηκε δηλαδή ως αγαπημένη προσωπική προτίμηση των κριτών του διαγωνισμού.  Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελεί δουλειά που ανατέθηκε από την Unicars για τις ανάγκες της κυπριακής εκστρατείας του νέου Audi Q5 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
 
Η νέα εκστρατεία του Audi Q5 ονομάζεται “Life is calling” και έχει ως σκεπτικό την απόδραση από τη ρουτίνα για να ζήσει κανείς τη δική του περιπέτεια.  Ο Silvio ταξίδεψε με το Audi Q5 για μια εβδομάδα, και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του, ‘συνέλαβε’ τις ομορφιές της κυπριακής φύσης με μια διαφορετική καλλιτεχνική ματιά. Από το σούροπο μέχρι την αυγή, πότε με φόντο τον ξάστερο ουρανό, και πότε με το πράσινο του δάσους, το νέο Audi Q5 έγινε το μέσο, αλλά και ο πρωταγωνιστής, μιας πολύ πρωτότυπης καμπάνιας, που μας καλεί να απολαύσουμε τις απλές χαρές της ζωής.
 
«Η διάκριση αυτή είναι τεράστια τιμή για μένα σαν επαγγελματία και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Unicars αλλά και τη διαφημιστική εταιρεία Innovation/Leo Burnett για την ανάθεση και την εξαιρετική συνεργασία. Η μοναδικότητα του κυπριακού τοπίου είναι κάτι που με ιντριγκάρει σαν φωτογράφο και είναι μεγάλη χαρά να αναλαμβάνω τέτοιου είδους projects που συμβάλουν στην ανάδειξή του όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στο εξωτερικό» δήλωσε ο Silvio Rusmigo.
 
Από την πλευρά της η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Unicars, Χριστιάννα Διογένους ανέφερε «Η Unicars υπήρξε ανέκαθεν ένας προοδευτικός οργανισμός, που καταφέρνει να αναδείξει με δημιουργικό τρόπο τα διεθνή brands που εκπροσωπεί και με τρόπο που να είναι σχετικά με την τοπική αγορά. Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Silvio, και να τον ευχαριστήσουμε για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χάρισε, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δούμε την Κύπρο με άλλο μάτι με πρωταγωνιστή το νέο Audi Q5.»
 
Δείτε όλη τη βραβευμένη συλλογή στο microsite της νέας καμπάνιας του Audi Q5 και ταξιδέψτε μέσα από την εμπνευστική ‘ματιά’ του Manifesto: http://www.unicars.com/gr/q5manifesto.php
Life is calling!
 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor