«Μυρίζει» Πάσχα στις ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Εικόνες από τις ξεχωριστές στιγμές που ζούμε το Πάσχα και από τα έθιμα του τόπου μας προβάλλονται στη νέα τηλεοπτική διαφήμιση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Για τον κάθε ένα από εμάς το Πάσχα αποτελεί μια ξεχωριστή περίσταση. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να περάσουμε καλά και να εκφράσουμε την αγάπη μας. Η μεγάλη αυτή γιορτή κατέχει ιδιαίτερη θέση στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας και τις ίδιες εμπειρίες προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά μας, ώστε να τους παραδώσουμε τις αξίες που διέπουν την κυπριακή οικογένεια και την κουλτούρα μας γενικά. 

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους, έχουν αποδείξει ότι σέβονται και τιμούν τις παραδόσεις και φέτος μας μεταφέρουν στην κυπριακή ύπαιθρο, στο χωριό, στη γιαγιά και τον παππού, στη φύση. Εκεί όπου γιορτάσαμε ως παιδιά και ζήσαμε στιγμές ξεγνοιασιάς και οικογενειακής θαλπωρής. Ο φρέσκος αέρας, η μυρωδιά του καμένου ξύλου, οι προετοιμασίες στην κουζίνα, ο ήχος της καμπάνας, η κατανυκτική ατμόσφαιρα, οι εκδηλώσεις χαράς με συγγενείς και φίλους, τα παιχνίδια, μας συντροφεύουν και μας θυμίζουν την απλότητα, την ουσία των σχέσεων και το ρόλο μας στη διατήρηση και τη συνέχεια της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής διαφήμισης έγιναν στα χωριά Βουνί και Πάχνα της επαρχίας Λεμεσού, όπου το τοπίο είναι αντιπροσωπευτικό και ιδανικό για την αναβίωση των πλούσιων εθίμων της κυπριακής Πασχαλιάς. Λιτές και συμβολικές, οι εικόνες της μας ξυπνούν μνήμες και μας γεμίζουν συγκίνηση και προσμονή για το Πάσχα που έρχεται.

Παραδοσιακά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας και σε μέρες εορτών προσφέρουν προϊόντα σε μειωμένες τιμές. Στο φυλλάδιο με τις φετινές πασχαλινές προσφορές περιλαμβάνονται τρόφιμα και ποτά απαραίτητα για το λαμπριάτικο τραπέζι, καθώς και είδη προσωπικής περιποίησης, είδη ταξιδίου, μαγειρικά σκεύη και τα αεροστεγή δοχεία φαγητού Nutrifresh του προγράμματος ανταμοιβής των Υπεραγορών.

Κυκλοφορεί, επίσης, το πασχαλινό τεύχος του περιοδικού γαστρονομίας «Kitchen by Akis Petretzikis», με συνταγές του γνωστού σεφ, το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από τα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ έναντι €2. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού θα διατεθούν για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών «Παιδί, Διατροφή και Υγεία».

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση, επισημαίνοντας ότι οι αξίες και οι παραδόσεις του τόπου μας είναι αυτές που μας δένουν ως λαό και ως κοινωνία. «Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουμε να είμαστε παραδοσιακά δίπλα στην κυπριακή οικογένεια και να φροντίζουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση». 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor