Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε

Το «Marketing LAB» κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε». Το βιβλίο το οποίο κυκλοφόρησε σε Κύπρο & Ελλάδα και έχει γραφτεί από τον ιδρυτή & Γενικό Διευθυντή του Marketing LAB Γιώργο Κιτή, αποτελεί ακόμα μία έμπρακτή ενέργεια του «Marketing LAB» ως προς την περεταίρω ανάπτυξη & διάδοση του marketing.  

Το βιβλίο εισαγάγει τον αναγνώστη στην επιστήμη του marketing και του μαθαίνει βασικά αλλά απαραίτητα στοιχεία και τεχνικές, για την διαχείριση ενός οργανισμού ή ενός αγαθού σε θέματα marketing. 

Το θεωρητικό μέρος του βιβλίου αναλύει βασικές έννοιες τις οποίες ο κάθε επαγγελματίας απαιτείται να γνωρίζει. Το πρακτικό μέρος καθοδηγεί τον αναγνώστη να ετοιμάσει ένα επιτυχημένο πλάνο marketing, για τον οργανισμό ή το αγαθό του.

Πρόκειται για ένα οδηγό ο οποίος επεξηγεί θέματα στρατηγικού σχεδιασμού marketing, αναλύει τα μέσα προβολής και πως ο marketer μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, και εισαγάγει τον αναγνώστη στο διαδικτυακό marketing.  

Το «Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε» το οποίο είναι το δεύτερο βιβλίο του συγγραφέα πωλείται σε μια πρωτοποριακή συσκευασία η οποία συνάδει τόσο με το περιεχόμενο όσο και με τον τίτλο του βιβλίου. Έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις I Write και μπορείτε να το βρείτε σε φυσικά & ηλεκτρονικά  βιβλιοπωλεία καθώς και στην ιστοσελίδα του συγγραφέα www.giorgoskitis.com

Για το Marketing LAB
Το Marketing LAB είναι το πρώτο εξειδικευμένο marketing centre στην Κύπρο το οποίο προσφέρει όλες τις σχετικές με το marketing υπηρεσίες:

  • LEARNING: Εκπαίδευση σε θέματα Marketing
  • ADVERTISING: Υπηρεσίες διαφήμισης & προώθησης
  • BONDING: Δίνει την ευκαιρία στους marketers να γνωριστούν μεταξύ τους

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor