Η ADMINE έκανε τη διαφορά με 2 Grand Ermis και 20 Ermis Awards

Με 2 Grand Ermis, ένα στην κατηγορία PR για το «Πάρε Θέση» της Philip Morris International και ένα στην κατηγορία Branded Entertainment & Content για το «Honda Roadtrips» της Honda & του Ομίλου Σαρακάκη, καθώς και 20 ακόμα βραβεία, η ADMINE έκανε την καλύτερη της ιστορικά χρονιά, στα ERMIS AWARDS 2017, τον μοναδικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Συγκεκριμένα, οι καμπάνιες για το Honda Roadtrips, “Πάρε Θέση”, Σαββίκος 70 Χρόνια & Σαββίκος Tinder, απέσπασαν σημαντικά βραβεία, εκ των οποίων και 5 GOLD,  στις ενότητες "Ermis Digital", "Ermis Direct", "Ermis Branded Entertainment & Content",  "Ermis Media” και “Ermis PR”.
 
«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την τεράστια επιτυχία που έρχεται σε μία συμβολική χρονιά για την ADMINE, καθώς φέτος συμπληρώνει τα 10 της χρόνια. Με σκληρή δουλειά, ομαδικό πνεύμα και πίστη στη δύναμη της ιδέας, η φετινή μας, η μεγαλύτερη μας ιστορικά, επιτυχία στα ERMIS AWARDS 2017, αποτελεί τη φυσική συνέχεια της περσινής κατάκτησης του Grand Ermis Digital», δήλωσε ο Τηλέμαχος Μαυράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ADMINE. 
 
Η ADMINE εδώ και 6 χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο, έχοντας χτίσει ένα πολύ δυναμικό πελατολόγιο το οποίο συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως η Τράπεζα Κύπρου, το συγκρότημα Ermes, τα Marks & Spencer, την εταιρεία Μιτσίδης και τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα. 
 
«Μία καταπληκτική δημιουργική ομάδα δίνει πνοή σε ιδέες στην Λευκωσία, στην Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα, και από όπου και αν καθόμαστε, όλοι εμείς οι Adminers, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας που σταθερά μας εμπιστεύονται ακόμα και όταν τους βγάζουμε από το ‘comfort zone’ τους. Η εμπιστοσύνη τους αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζουμε μαζί διακρίσεις σαν αυτές, αλλά και να τους προσφέρουμε το αντίστοιχο business value», δήλωσε η Ξένια Χατζηϊωαννίδου, διευθύντρια του γραφείου της  ADMINE στην Κύπρο.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor