Η Cambridge Weight Plan διοργάνωσε το «Slimmer of the Year» Gala Dinner

InBusinessNews  13/03/2018 16:00
Η Cambridge Weight Plan διοργάνωσε το «Slimmer of the Year» Gala Dinner

Η Cambridge Weight Plan διοργάνωσε το «Slimmer of the Year» Gala Dinner

InBusinessNews  13/03/2018 16:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για ακόμα μια χρονιά, το gala δείπνο για τον διαγωνισμό «Slimmer of the Year», από τους Directors του προγράμματος διατροφής Cambridge Weight Plan Dean Ζένιος και Ellis Ζένιος, στις 10 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


Ο θεσμός «Slimmer of the Year», αποτελεί την κορύφωση κάθε χρονιάς για την κοινότητα του Προγράμματος Cambridge Weight Plan στην Κύπρο. Στην εκδήλωση αυτή αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται, κάθε χρόνο, οι θυσίες και οι καθημερινές προσπάθειες και υπερβάσεις που κάνουν οι διαγωνιζόμενοι για να χάσουν τα περιττά κιλά τους και να αλλάξουν ριζικά προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής τους. Μαζί τους βραβεύονται φυσικά και οι προσωπικοί Σύμβουλοι, που με την αμέριστη συμπαράσταση και την άρτια τεχνογνωσία τους στηρίζουν τους πελάτες τους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές.   

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά παρουσίασε και πάλι με ιδιαίτερο κέφι ο δημοφιλής τηλεοπτικός παρουσιαστής και social media influencer Νικόλας Ιωαννίδης. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τη διαδικασία αφού και ο ίδιος κατάφερε να χάσει το περιττό βάρος με το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan. Μία προσωπική  επιτυχία που μοιράστηκε με όλους μέσω των social media, δίνοντας κίνητρο και σε άλλους να ακολουθήσουν.  

Την εκδήλωση ξεσήκωσε και ο Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, που ερμήνευσε δικές του και άλλες μεγάλες επιτυχίες αφού πρώτα οι  Directors του προγράμματος διατροφής Cambridge ανακοινώσαν το νικητή Slimmer της χρονιάς Σούλλα Ευαγγέλου.

Όμως η πιο ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήρθε όταν οι  του προγράμματος διατροφής Cambridge Weight Plan Παναγιώτης Ζένιος και Helen Ζένιος παρέδωσαν μία επιταγή ύψους 5000 ευρώ ενώ η Γενική Διευθύντρια του προγράμματος διατροφής Cambridge Weight Plan Λίζα Καρατζιά παρέδωσε μία επιταγή ύψους 1000 ευρώ, εκ μέρους των συμβούλων διατροφής του προγράμματος, στο ίδρυμα Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. 

Μία δωρεά ζωής που συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους και έστειλε το πιο ουσιαστικό μήνυμα σε έναν κόσμο που θέλει και προσπαθεί να γίνει καλύτερος, μέσα από τη συμβολή τους καθενός μας ξεχωριστά. Με αυτήν την κίνηση η Cambridge δήλωσε με πολύ ευαίσθητο τρόπο την επιθυμία και την υποχρέωσή της να επιστρέφει αξίες στην κοινωνία, χαρίζοντας το χαμόγελο όπου μπορεί. 

Στις 10 Μαρτίου, στο Hilton, ένα ακόμα gala dinner «Slimmer of the Υear» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ευαισθησία. Το έργο όμως του προγράμματος διατροφής Cambridge Weight Plan συνεχίζεται καθημερινά με αποκλειστικό στόχο να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να κερδίσεις την υγεία σου.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας