Με μπύρα ΑΛΦΑ γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα εκατοντάδες εκδρομείς

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε δεκάδες παρέες που βρέθηκαν σε εκδρομικούς χώρους της Κύπρου σε Λευκωσία, Λάρνακα, και Αγία Νάπα, για να γιορτάσουν παραδοσιακά την Καθαρά Δευτέρα. 


Πιστή στις αξίες της, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις, η μπύρα ΑΛΦΑ έδωσε το «παρών» της, προσφέροντας Άλφα στιγμές σε οικογένειες και φίλους που γιόρταζαν την αρχή της Σαρακοστής. Η ομάδα της ΑΛΦΑ μοίρασε σε όλους παγωνιέρες γεμάτες μπύρες, παροτρύνοντας τους να έρθουν πιο κοντά, να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να αναδείξουν την… «Άλφα πλευρά τους». 

Την ΑΛΦΑ μπύρα έφερε στην Κύπρο για πρώτη φορά πέρσι η Tempo Beverages Cyprus LTD, θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo, που είναι ηγέτης στον τομέα παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών στο Ισραήλ. Η Tempo Beverages Cyprus LTD, που πρόσφατα συμπλήρωσε ένα χρόνο επιχειρηματικής δραστηριότητας στην αγορά της Κύπρου, είναι επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της αγαπημένης ελληνικής μπύρας στην Κύπρο άλλα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος άλλων σημαντικών brands του Group Heineken αλλά και των διεθνούς φήμης brands του κολοσσού Pernod Ricard, όπως Chivas Regal, Absolut, Jameson και Ballantine’s.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor