H GAP Vassilopoulos κόβει πρώτη το νήμα του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού

Μπορεί ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 2018 να βρίσκεται ακόμα μερικές βδομάδες μακριά, ωστόσο, είναι ήδη γνωστό πως το πρώτο χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης θα πάει στην GAP Vassilopoulos, η οποία θα κόψει πρώτη το νήμα προκειμένου 15.000 δρομείς να απολαύσουν έναν ξέγνοιαστο και υψηλού επιπέδου αγώνα. Η GAP Vassilopoulos είναι για τρίτη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ αλλά συνάμα και Logistics Partner, σε μια δύσκολη και απαιτητική διαδρομή η οποία προϋποθέτει ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία.
Η GAP Vassilopoulos αναλαμβάνει και φέτος να μεταφέρει από το εξωτερικό 15.000 μετάλλια, όπως επίσης και τον προηγμένο εξοπλισμό χρονομέτρησης υψηλής ακρίβειας, ο οποίος απαιτείται για μια διοργάνωση πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (ΙAAF) και την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS).
 
«Το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και οι υπηρεσίες μας προς τους δρομείς δεν θα μπορούσαν να διασφαλιστούν χωρίς την πολύτιμη συμβολή της GAP Vassilopoulos. Είμαστε περήφανοι που η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου συμβάλλεται με την πιο μεγάλη εταιρεία logistics» σημειώνει ο Business Development Director της διοργάνωσης κ. Ανδρέας Σπύρου.
 
Από την πλευρά της η Business Development Manager της GAP Vassilopoulos κα Στάλω Βασιλοπούλου αναφέρει: «Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ δεν αποτελεί πρόκληση μόνο για τους δρομείς που λαμβάνουν μέρος, αλλά και για εμάς, διότι πρόκειται για μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας, η κάλυψη των αναγκών της οποίας δοκιμάζει τις αντοχές μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εδώ και δύο χρόνια η GAP Vassilopoulos ανταποκρίνεται επιτυχώς στη δύσκολη αποστολή της, την οποία θα φέρει εις πέρας και φέτος με ακρίβεια, έγκαιρα και αξιόπιστα».
 
H παράδοση των Race Packs
H GAP Akis Express είναι η μεγαλύτερη εταιρεία courier στην Κύπρο με 100 σημεία εξυπηρέτησης Παγκύπρια. Χιλιάδες Πακέτα για τους Δρομείς (Race Packs) θα παραδοθούν με το στόλο της εταιρείας, μέσω των τεσσάρων μεγαλύτερων κέντρων εξυπηρέτησης πελατών της GAP Akis Express στις τέσσερις πόλεις (Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφος, Παραλίμνι), απ’ όπου οι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα τους.
 
Τα πακέτα περιλαμβάνουν τον προσωπικό αριθμό κάθε δρομέα, αισθητήρα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, αναμνηστικά και δώρα από τους χορηγούς. Με την υποστήριξη της GAP Akis Express η παράδοση θα γίνει ταχύτερη και πιο αποτελεσματική, αφού οι συμμετέχοντες θα τα παραλάβουν από τα σημεία εξυπηρέτησης, διευκολύνοντας παράλληλα και τη λειτουργία της Γραμματείας, τις ημέρες της διοργάνωσης.
 
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται φέτος 17-18 Μαρτίου για 12η συνεχή χρονιά και αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.
 
Ζήστε μια διαδραστική εμπειρία κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή της διοργάνωσης για κινητά, από το Google Play και από το https://live.sporthive.com/event/3829 για συσκευές με λογισμικό iOS.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor