UEFA Champions League με ανεπανάληπτες Heineken εμπειρίες

Η Heineken, ως επίσημος χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League, υποδέχεται την πολυαναμενόμενη φάση των 16 με πολλές εκπλήξεις για τους ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου. 

Η διεθνώς αναγνωρισμένη premium μπύρα Heineken, στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της με την UEFA, ετοιμάζεται να προσφέρει στους ποδοσφαιρόφιλους μοναδικές Champions League βραδιές κατά τη διάρκεια των αγώνων, σε επιλεγμένα bars σε όλη την Κύπρο. 

Από τις 13 Φεβρουαρίου και μέχρι 26 Μαΐου, η επίσημη μπύρα της διοργάνωσης θα δώσει δυναμικά το «παρών» της στα Avenue Bar, Monaco Café και Coffee Lab στη Λευκωσία, στα Barley’s Bar & Grill, The Buccaneer Pub & Restaurant και Chesters Bar & Restaurant στη Λεμεσό, στα Fiesta Bar & Grill και Centrale Café & Bar στην Πάφο, στα 36 Bay Street και Savino Rock Bar στη Λάρνακα, και στο Solido στην επαρχία Αμμοχώστου. Εκεί οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν και την ευκαιρία να απολαύσουν το Heineken VIP Experience μαζί με τους φίλους τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η σχέση της Heineken με την UEFA ξεκίνησε το 1994 και την καθιστά ως ένα από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της οργάνωσης. Ανανεώνοντας τη συνεργασία της με την UEFA, τον Φεβρουάριο του 2017, η Heineken παραμένει επίσημος χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ η συνεργασία συμπεριλαμβάνει επίσης και τα UEFA Super Cup 2018, 2019 και 2020. 

Share the drama, share a Heineken.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor