O Tommy Hilfiger αποκαλύπτει την TOMMYXGIGI CAPSULE συλλογή για την άνοιξη 2018

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE:PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει την TommyXGigi capsule συλλογή για την Άνοιξη 2018. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη από τον Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger σε συνεργασία με τη Gigi Hadid, το διεθνές supermodel και παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER. Οι fans του brand μπορούν να δουν product styles, καθώς και behind-the-scenes φωτογραφίες από τη δημιουργία της capsule συλλογής στο tommy.com. 

Η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 γιορτάζει την ταχύτητα – συνδυάζοντας την αγάπη του Tommy για τις μοτοσικλέτες με τον γρήγορο ρυθμό ζωής της Gigi. Το look είναι τολμηρό και χαλαρό, με ένα παιχνιδιάρικο fashion edge εμπνευσμένο από το twist της Gigi στο αθλητικό στυλ. Τα διαχρονικά κλασικά κομμάτια που περιλαμβάνουν oversized outerwear, tailored jeans, αθλητικά active wear και θηλυκά φορέματα, αναδημιουργούνται σε edgy δερμάτινα, luxe μεταξωτά και distressed denim. Το αθλητικό color –blocking σε κόκκινο, άσπρο και μπλε, έχει ενισχυθεί με το signature racing stripe print της Gigi, με γραφικά εμβλήματα και κεντημένα speed λογότυπα. Λεπτομέρειες με χρυσά φερμουάρ, αντίθετες ραφές και piping προσθέτουν ένα πολυτελές φινίρισμα. Τα look είναι mix and match με υπερμεγέθη outerwear που συνδυάζονται με super skinny σχέδια για μία ισχυρή και με αυτοπεποίθηση προσέγγιση στο αγωνιστικό στυλ.

H συλλογή TommyXGigi capsule θα παρουσιαστεί, μαζί με ανδρικά και γυναικεία look από τη συλλογή HILFIGER COLLECTION, σε ένα βιωματικό event την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 20.00 (ώρα Ιταλίας) που θα κλείσει την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Το σόου αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση του Tommy Hilfiger να φέρνει το TOMMYNOW σε διαφορετικές πόλεις και παγκόσμια κοινά σε συνέχεια των υπερπαραγωγών που έγιναν στο “Tommy Pier” στη Νέα Υόρκη για το Φθινόπωρο 2016, το “TOMMYLAND” στο Λος Άντζελες για την Άνοιξη 2017, και το “ROCKCIRCUS” στο Λονδίνο για το Φθινόπωρο 2017 στο εμβληματικό Roundhouse. 

Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων TOMMYNOW σόου, το event για την Άνοιξη 2018 θα χτίσει επάνω στο Tommy Hilfiger signature format “See Now, Buy Now”. Όλα τα ανδρικά και γυναικεία look θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 70 χώρες, στα social media, μέσω livestream, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας image recognition commerce app TOMMYNOW SNAP που περιλαμβάνει εφαρμογές αυξημένης πραγματικότητας επιτρέποντας στο κοινό να αγοράσει απευθείας από την πασαρέλα καθώς και το A.I.-powered TMY.GRL και TMY.BOY conversational commerce bot για το Facebook Messenger.

Η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 θα είναι διαθέσιμη στην Κύπρο από τις 26 Μαρτίου 2018.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor