Χορηγία €2.200 της Quality Group στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Για την Quality Group, η εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν είναι απλά ένα ακόμη θέμα στην ατζέντα της, αλλά μια δέσμευση προς την κοινωνία. Με αυτή τη δέσμευση, η Quality Group επισκέφτηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 το Καραϊσκάκειο ίδρυμα και δώρισε  €2.200  με την ευχή το ίδρυμα να συνεχίσει τη προσπάθεια διατήρησης του αρχείου δοτών.

Ο διευθυντής Μαρκετινγκ της Quality Group, Δημήτρης Κρικέλλης παρέδωσε την επιταγή στον κύριο Παύλο Κωστέα, ο οποίος δήλωσε ότι οποιαδήποτε εισφορά βοηθά το ίδρυμα στο όραμα «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία», όπως επίσης και τις προσπάθειες του Καραϊσκάκειου να συνδυάσει τον εθελοντισμό με εξιδεικευμένη επιστημονική υποστήριξη  προς αντιμετώπιση των αιματολογικών παθήσεων ασθενών.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τον κύριο Κωστέα, το αρχείο δοτών του Καραϊσκάκειου ξεπερνά τις 160.000 χιλιάδες άτομα, το  οποίο είναι το μεγαλύτερο σε αναλογία πληθυσμού στον κόσμο, κάτι που πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους.

Το Καραϊσκάκειο ίδρυμα, στελεχώνεται από 27 επιστήμονες από το χώρο της βιολογίας, μοριακής βιολογίας και αιματολογίας. Τα τελευταία 3 χρόνια, το ίδρυμα στρέφει τις έρευνες του και προς τον παιδικό καρκίνο. Μια δυνατή βάση εθελοντών, είναι κάτι που το ίδρυμα επιδιώκει, μιας και η λειτουργία του στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε εράνους, συνδρομητές και κυβερνητικές χορηγίες που δυστυχώς έχουν μειωθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια. Όλα τα  χρήματα που συγκεντρώνονται προορίζονται αποκλειστικά για τη διατήρηση του αρχείου δοτών. Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν αυτό το σημαντικό σκοπό. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ή ακόμη και να γίνετε εθελοντές παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους στο +357 22 772700 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο www.karaiskakio.org.cy

H Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι πλέον στο DNA της Quality Group, η οποία θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο οργανισμών και ιδρυμάτων που εργάζονται για να καλυτερεύουν τη ζωή συνανθρώπων μας που μειονεκτούν ή έχουν ανάγκη.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor