Η GCC Computers στο πλευρό του ΠΑΣΥΚΑΦ

Δελτίο Τύπου  07/12/2017 09:17
Η GCC Computers στο πλευρό του ΠΑΣΥΚΑΦ

Η GCC Computers στο πλευρό του ΠΑΣΥΚΑΦ

Δελτίο Τύπου  07/12/2017 09:17
Αντί άλλων εορταστικών εκδηλώσεων για τα 30-χρονα της, ενεργώντας μέσα στα πλαίσια εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης που τη διακρίνουν, η εταιρεία GCC Computers Ltd επέλεξε να προσφέρει στήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέσω Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων και Συνδέσμων. 

RELATED ARTICLES


Αυτή τη φορά η Εταιρεία επέλεξε όπως στηρίξει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Σε πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου στη Λευκωσία, εκ μέρους της GCC,  ο κος Κωνσταντίνος Στυλιανού, Marketing Manager, παρέδωσε στα Μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου, εισφορά ύψους €2000.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να δείξουμε την έμπρακτη στήριξη μας στο σπουδαίο έργο που επιτελεί τα τελευταία 31 χρόνια» δήλωσε ο κος Στυλιανού. «Το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ δεν περιορίζεται μόνο στην ανακουφιστική φροντίδα που προσφέρει, αλλά επεκτείνεται και στη διαμόρφωση κουλτούρας εθελοντισμού, αλτρουισμού και φιλανθρωπίας. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Σύνδεσμο για να μπορέσει να συνεχίσει την προσφορά στη ζωή και στον άνθρωπο» επεσήμανε.

Το ποσό θα ενισχύσει τις Υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ που περιλαμβάνουν εξειδικευμένη Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική στήριξη, Φυσιοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος,  Κέντρα Επικοινωνίας και Δραστηριοποίησης Ασθενών, Πρακτική Βοήθεια σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας, Μεταφορά Ασθενών από όλες τις Επαρχίες σε Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία, Προγράμματα Διαφώτισης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Οι υπηρεσίες αυτές εξασφαλίζουν τις συνθήκες εκείνες που προάγουν την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους και προσφέρονται Παγκύπρια, δωρεάν.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας