Ο όμιλος των Thanos Hotels διακρίθηκε για την εθελοντική του δράση

Δελτίο Τύπου  06/12/2017 16:17
Ο όμιλος των Thanos Hotels διακρίθηκε για την εθελοντική του δράση

Ο όμιλος των Thanos Hotels διακρίθηκε για την εθελοντική του δράση

Δελτίο Τύπου  06/12/2017 16:17
Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον όμιλο Thanos Hotels and Resorts για την εθελοντική του δράση, στο πλαίσιο διαγωνισμού του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για τη χρονιά 2016. Η απονομή της διάκρισης έγινε σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017. 

RELATED ARTICLES


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, έγινε συνεισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ, με τη συμμετοχή υπαλλήλων του ξενοδοχείου Almyra στον Μαραθώνιο. Παράλληλα, μέσα από σειρά εκδηλώσεων για το Movember, συλλέχθηκαν χρήματα για τον σύνδεσμο Europa Uomo Κύπρου και το Movember International Foundation.

Επίσης, σε συνεργασία με το ίδρυμα ‘Σοφία για τα παιδιά’, τα ξενοδοχεία Almyra και Anassa φιλοξένησαν στις αίθουσες τους την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ‘Αλμύρα / Saltiness’, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στο ίδρυμα για την ενίσχυση των δράσεών του στην Κένυα και την Κύπρο. 
 
Αφού ευχαρίστησε για την αναγνώριση της προσφοράς, η Νατάσα Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας του ομίλου, δήλωσε: «Για τον όμιλο Thanos Hotels, η ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα του. Αντιμετωπίζουμε με ευαισθησία και σεβασμό τον κοινωνικό περίγυρο, υλοποιώντας προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας με έμφαση στην υγεία, το περιβάλλον, την κοινωνία και ειδικά τα παιδιά». 
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας